Stiri: Logistica

Investitii CFR 2021

CFR a lansat licitaţia pentru Coridorul IV pan-european

15.01.2018

CFR SA a lansat o licitaţie pentru servicii de consultanţă pe secţiunea Braşov-Sighişoara, contract estimat la 28,2 milioane lei, fără TVA. Coridorul IV pan-european, lung de aproximativ 2.000 de kilometri, face legătura între oraşele germane Dresda şi Nurnberg şi metropola turcească Istanbul, cu trecere prin Cehia, Austria, Ungaria, România şi Bulgaria.

Porţiunea românească a coridorului IV are 800 de kilometri şi este cuprinsă între Curtici, judeţul Arad, şi Constanţa, pe traseul Curtici-Arad-Simeria-Sighişoara-Braşov-Bucureşti-Constanţa.

Licitaţia vizează obţinerea de consultanţă în domeniul managementului execuţiei și pentru verificarea execuţiei lucrărilor de construcții aferente proiectului „Reabilitarea liniei de cale ferată Brasov – Simeria, componentă a Coridorului Rin – Dunăre, pentru circulaţia cu viteza maximă de 160 km/h, secţiunea Braşov – Sighişoara, subsecţiunile: 1. Braşov – Apaţa și 3. Caţa – Sighişoara”.

Aşadar, contractul vizează servicii de consultanţă în domeniul ingineriei şi al construcţiilor, servicii de supraveghere a lucrărilor şi servicii de publicitate. Valoarea garanţiei de participare este 250.000 lei, iar garanţia de bună execuţie va fi de 10 % din valoarea contractului sectorial, fără TVA.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 13 februarie, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare 20 februarie. Data limită de evaluare a ofertelor este 21 mai.