Stiri: Logistica

CFR a lansat “T…RENul lui Moş Crăciun!”

19.12.2017

Aproximativ 150 de copii au pornit în aventura de căutare a lui Moş Crăciun într-o călătorie cu trenul pe ruta Bucureşti-Sinaia în cadrul evenimentului devenit deja tradiţie la CFR Călători: T…RENul lui Moş Crăciun!

Vagoanele T…RENului au purtat pentru o zi numele faimoşilor reni ai bătrânului legendar: Rudolf, Comet şi Dancer. Invitaţi speciali ai evenimentului au fost copiii de la un centru social, mulţi dintre ei aflându-se la prima lor călătorie cu trenul într-o atmosferă magică şi o lume plină de bucurie, de zâmbete cu şi pentru copii.

În aşteptarea lui Moş Crăciun, timp de aproximativ 6 ore, micuţii au participat interactiv la diferite acţiuni. Au vizitat celebrul Salon Regal din Sinaia, expoziţia de trenuleţe electrice, s-au bucurat de spectacole de magie şi percuţie la djembe/tobiţe africane, fotografii la minut şi poveşti din lumea minunată a copilăriei.

Pe parcursul călătoriei, copiii au învăţat că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru a călători este aceea de a avea un bilet. La întoarcere, un călător special s-a aflat în tren alături de copii: Moş Crăciun.