Stiri: Logistica

Investitii CFR SA 2021

CFR Călători, anunţ important pentru români

06.06.2020

CFR Călători a anunţat că suplimentează capacitatea trenurilor spre litoralul Mării Negre şi Valea Prahovei de Rusalii. Decizia a fost luată datorită solicitărilor mai mari faţă de weekend-urile precedente.

Aşadar, compania a decis să introducă în compunerea trenurilor pentru mai multe destinaţii mai multe vagoane, în limita parcului disponibil.

CFR Călători. Constanţa şi Braşov

Trenurile spre/dinspre Constanţa sau spre/dinspre Braşov vor pleca din staţia de formare chiar şi cu un număr dublu de locuri. Per total, până la acest moment, sunt puse la dispoziţia călătorilor pentru acest sfârşit de săptămână un număr suplimentar de 160 de vagoane, cu aproximativ 12.000 de locuri.

CFR Călători recomandă pasagerilor să nu aleagă doar trenurile de la orele de vârf.

Reprezentanţii CFR fac apel la călători să nu urce în tren fără bilet, în situaţia în care la casa de bilete /ghişeu li se comunică faptul că locurile au fost epuizate.

CFR Călători. Cumpărarea biletelor

CFR Călători mai recomandă cumpărarea biletelor din timp pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente şi autorizaţii şi pentru a putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat.

Totodată, compania permite familiilor, persoanelor care locuiesc/lucrează împreună să ocupe locuri alăturate. În schimb, persoanele care nu fac parte din aceste categorii pot cumpăra locuri distanţate.

Masca de protecţie este obligatorie

Masca de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei.

„Pentru protecţia dumneavoastră, a celorlalţi călători şi a personalului nostru, vă rugăm purtaţi corect masca, astfel încât să vă acopere gura şi nasul. Persoanele care călătoresc cu trenul trebuie să respecte regulile de comportament şi igienă impuse de Ministerul Sănătăţii şi este important să aibă în vedere regulile şi recomandările noastre de călătorie pentru a le putea asigura un transport în condiţii de siguranţă”, mai anunţă CFR.

Citeşte şi Schimbare în Consiliul de Administraţie al Rompetrol Rafinare