Stiri: Logistica

Mersul Trenurilor 2021

CFR Călători lansează „Trenurile Zăpezii”. Ce reduceri oferă?

03.01.2018

CFR Călători introduce, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, reduceri tarifare la „Trenurile Zăpezii” care au ca punct de destinaţie, plecare sau tranzitează staţiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei şi Piatra Neamţ.

Călătorii vor avea reduceri de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov sau din Vatra Dornei şi Piatra Neamţ.

Reduceri între 31% şi 56% se vor aplica zilnic pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Braşov şi retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta Bucureşti – Predeal, preţul biletului cu această ofertă este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai mic faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ un bilet costă 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin decât tariful întreg, iar pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi costul unui bilet ajunge la 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin faţă de tariful întreg.

Biletele la preţ redus se pot cumpăra online de pe www.cfrcalatori.ro, dar şi de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR, de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).