Stiri: Logistica

Trenuri Bucuresti Nord - Aeroportul Otopeni 2021

CFR face angajări. Ce posturi sunt disponibile?

04.07.2016

Compania Naţională de Căi Ferate CFR a anunţat că oferă absolvenţilor din instituţiile de învăţământ tehnic superior oportunităţi de dezvoltare a unei cariere în domeniul feroviar. Compania a demarat un program de selecţie în vederea angajării absolvenţilor din ultimii trei ani, în departamentele operaţionale care contribuie la modernizarea infrastructurii feroviare.

Prin acest sprijin acordat absolvenţilor, compania contribuie la dezvoltarea carierei tinerilor ingineri, prin instruire şi formare profesională într-un domeniu complex de activitate şi cu perspective de dezvoltare profesională.

Programul de selecţie are drept scop completarea a 110 de posturi de ingineri, distribuite pe toate cele opt regionale de cale ferată (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Galaţi), pentru specializările: tehnologia transporturilor (trafic), telecomunicaţii/telecomenzi feroviare şi electronică, construcţii căi ferate drumuri şi poduri.

„CFR SA este o companie care oferă oportunităţi de carieră, generaţiile în formare trebuie doar să le identifice şi să profite de ele. Programul de selecţie se adresează practic absolvenţilor şi masteranzilor care îşi doresc un loc de muncă şi o carieră profesională construită şi fundamentată pe experienţa specialiştilor şi experţilor feroviari, care contribuie permanent la dezvoltarea şi implementarea celor mai mari programe de reabilitare a infrastructurii feroviare”, au afirmat reprezentanţii companiei.