Mersul trenurilor 2020.

CFR lansează campania „Călătoreşte cu Cardul TrenPlus şi noi te premiem!”

01.08.2018

CFR Călători organizează, în perioada 1 – 31 august 2018, campania „Călătoreşte cu Cardul TrenPlus şi noi te premiem!” pentru premierea călătorilor care au achiziţionat, în ultimul an, bilete de tren pe baza acestui tip de card şi care se înscriu în august în campanie,.

Premiul special este format din două bilete gratuite dus – întors pentru două persoane, la clasa a 2-a, pe o rută aleasă în trafic intern de către călătorul premiat, biletele fiind valabile la acelaşi tren şi pentru aceeaşi dată. Călătoria se va efectua până la data de 31 decembrie 2018.

De asemenea, se mai pot câştiga obiecte promoţionale personalizate cu marca CFR Călători (umbrelă, rucsac, pix cu touch screen, stick de memorie de 16 GB).

CFR Călători a pregătit şi pentru ceilalţi câştigători premii care constau în produse promoţionale personalizate cu marca CFR Călători.

Formularul de înscriere şi regulamentul de participare la campania de premiere a utilizatorilor cardului TrenPlus sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

 

 

 

Citiți și despre: