Stiri: Logistica

CGS deschide un nou centru în România

21.07.2014

Furnizorul de soluţii de outsourcing CGS a anunţat că va deschide un nou centru de suport pe piaţa locală, în oraşul Târgu Jiu, aceasta devenind cea de-a patra locaţie a companiei din ţară, alături de Bucureşti, Braşov şi Sibiu.

„Pentru CGS, această locaţie din Târgu Jiu constituie o nouă etapă de dezvoltare, cum de altfel au fost, la rândul lor, fiecare dintre centrele deja existente în Bucureşti, Braşov şi Sibiu. Ne-am orientat de această dată către o altă regiune a ţării, dorind să diversificăm în ceea ce priveşte piaţa muncii din care ne recrutăm angajaţii și, în același timp, pentru a sprijini o zonă în care sectorul privat este mai slab dezvoltat comparativ cu altele. Căutăm persoane care să facă faţă exigenţelor unei companii multinaţionale ai căror angajaţi relaţionează zilnic cu consumatori din România, Germania, Marea Britanie, Spania şi alte ţări din UE, precum şi din SUA sau Canada”, a arătat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS în România.

În noul centrul de suport CGS vor lucra pentru început aproximativ 100 de persoane, joburile disponibile în prezent acoperind departamentele de resurse umane, administrativ, IT şi consultanţi suport clienţi.

 „Avem criterii stricte de selecţie, dar analiza noastră arată că în Târgu Jiu există forţa de muncă pregătită corespunzător pentru poziţiile scoase la concurs. În condiţiile în care piața muncii din Târgu Jiu va răspunde pozitiv nevoilor noastre de recrutare, numărul de angajaţi ai centrului de suport din localitate va creşte”, a spus Vladimir Sterescu.

Pentru noul său centru, compania a închiriat un spaţiu într-o clădire istorică poziţionată în centrul oraşului, care în prezent este în curs de amenajare.