Chicco lansează colecția de haine și încălțăminte pentru toamnă-iarnă

16.11.2015

Lanţul de magazine italian Chicco lansează în România colecția de haine și încălțăminte pentru toamnă-iarnă 2015/2016, venind cu numeroase propuneri, de la stilul clasic până la cel modern și creativ.

Hăinuțele și încălțămintea au fost inspirate din ultimele trenduri din lumea adulților, copiii devenind astfel miniaturi colorate ale părinților. Toate piesele vestimentare poartă distincția calității și totodată a comodității pe care părinții o doresc pentru garderoba copiilor.

Colecția de haine pentru toamnă-iarnă zyare ca punct de plecare voioșia bebelușilor, până la energia copiilor de 8 ani.

Hainele sunt distractive și colorate, cu modele și design-uri grafice amuzante care adaugă un plus de veselie zilelor reci și mohorâte.

Noua colecție se bazează pe hăinuțe stilizate cu elemente clasice care au fost îmbogățite cu detalii deosebite (cum ar fi broderiile și aplicațiile), în același timp păstrând principiile calității și siguranței Chicco: materiale alese cu grijă, din fibre naturale (bumbac, lână delicată, fleece) pentru a proteja pielea delicată a micuților.

În privința colecției de încălțăminte toamnă-iarnă, magazinul a inițiat încă de la începuturile sale „proiectul fiziologic”, care protejează piciorul. De asemenea, materiale sunt de calitate, atât la interio cât și la exterior (piele de capră), lasă pielea să respire, iar încălțămintea de iarnă este confecționată din TEX, un material care nu permite trecerea frigului și umezelii.