Stiri: Constructii

Chiria pentru spaţiile de birouri din Pipera ajunge şi la doar 7 euro pe metru pătrat

22.09.2015

Zona Pipera din Bucureşti se distinge drept zona care setează “ora exacta” în mediul business românesc. Acest statut este confirmat de activitatea unora dintre liderii celor mai profitabile afaceri dom piață. În cea mai avantajoasă amplasare a zonei corporate, clădirile de birouri combină facilitățile celor mai importante centre de afaceri cu preţuri reduse, de 7 euro pe metru pătrat.

“Conectând Capitala de cele mai importante oportunități ale Zonei Metropolitane București, Pipera definește alături de arterele Fabrica de Glucoză, Nicolae Caramfil și Barbu Văcărescu cel mai dinamic pol al mediului business, găzduind activitatea unora dintre cele mai influente corporații multinaționale și locale”, afirmă reprezentanţii Regatta.

Bucurându-se de încrederea unora dintre cei mai importanți jucători ai industriilor financiară, auto, telecomunicații și IT, zona oferă o excelentă accesibilitate pentru parteneriate în multiple domenii de activitate.

“Dincolo de arhitectura contemporană, cu accente rafinate de avangardă, proiectul Nord City Tower îndeplinește exigențele mediului de afaceri compartimentarea deschisă fiind complimentată de iluminat natural pe totalitatea laturilor clădirii, avantajând prin arhitectura interioară implementarea tuturor principiilor amenajării ambientale ergonomice”, mai spune sursa citată.

Printre dotările spațiilor de birouri din centrul de afaceri pot fi menționate climatizare HVAC, generator de rezervă, centrală termică și sisteme moderne de telecomunicații. În plus, echipelor partenerilor Nord City Tower le este dedicat un restaurant privat în incinta proiectului.

Securitatea este susținută 24h/24 de pază, acces controlat și recepție.

Totodată, o facilitate importantă pentru comunicarea cu propria echipă este dedicarea unei linii de transport personal ce conectează proiectul de stația de metrou Aurel Vlaicu, având totodată posibilitatea extinderii spre alte puncte de legătură.