Stiri: Social

chirie camine studentesti private

Cât costă să stai într-un cămin studenţesc privat din Bucureşti?

26.09.2018

Pentru studenţi a început febra căutărilor unui cămin sau a unui loc de cazare într-un cămin studenţesc. Şi, în acest context, Arcca, cel mai mare operator de cămine private studenţeşti din România, a anunţat că are disponibile peste 2500 de locuri de cazare.

Proiectul de cămine private studenţeşti Arcca s-a lansat în urmă cu patru ani. În urma unei investiţii de 19 milioane de euro au fost deschise trei campusuri Arcca în Bucureşti.

Căminele studenţeşti private Arcca din Bucureşti sunt localizate în cartierele Pajura, Vitan și Titan.

Chirie cămine studenţeşti private Bucureşti: Cât costă să stai într-un campus privat?

În aceste cămine studenţeşti private Arcca, chiria lunară porneşte de la 123 de euro de persoană, pentru un loc în camera triplă standard.

Pentru un loc într-o cameră dublă, chiria ajunge la 158 de euro de persoană.

În acest preţ sunt incluse cazarea, toate utilitățile și accesul la internet.

Cămine studenteşti private Bucureşti: Condiţiile oferite

Campusurile Arcca au fost lansate din dorința de a oferi studenților români cazare la standarde similare celor din țările din Europa de Vest. Acest proiect a fost gândit împreună cu consultanți din Oxford, prestigiosul oraș universitar.

„Faptul că peste 60% dintre rezidenți își reînnoiesc anual contractele de cazare vorbește cât se poate de clar despre condițiile excepționale puse la dispoziția lor. Pe lângă localizarea în apropierea stațiilor de metrou sau facilizarea accesului până acolo, fiecare cameră din campusurile Arcca are baie proprie, frigider și cuptor cu microunde”, spun reprezentanţii Arcca

Studenţii din căminele Arcca au acces la bucătării complet utilate. De asemenea, acestea deţin săli de lectură, spălătorie în regim self-service și parcare.

Toate cămintele studenţeşti private Arcca sunt păzite. Accesul în campusuri se face strict în baza unui card de acces.

Ce spun proprietarii căminelor studenţeşti private Arcca?

„Ne dorim să oferim un campus, nu doar un loc de cazare. Credem că anii studenției sunt cruciali pentru dezvoltarea profesională și socială a tinerilor care ne calcă pragul. De aceea, campusurile noastre înseamnă, în primul rând, o comunitate preocupată și activă. Avem proiecte sportive deschise rezidenților, workshop-uri de dezvoltare personală și profesională. Scopul nostru este să îi ajutăm să-și dezvolte atât aptitudinile, cât și cercul social, vital pentru succesul profesional”, declară Anamaria Dunca, Director General.

Citeşte şi S-a lansat Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri – ROENEF