Stiri: Retail

Christian Mazauric, noul CEO al Brico Dépôt România

20.10.2015

Brico Dépôt România are un nou CEO. Proprietarul retailerului, Kingfisher, a anunţat că îl învestește pe Christian Mazauric în funcția de CEO al companiei, acesta urmând să fie responsabil cu dezvoltarea viziunii și performanței companiei pe piața locală.

Christian Mazauric are drept misiune să contribuie la accelerarea creșterii sustenabile a Brico Dépôt în ţara noastro şi să asigure o mai bună adaptare a formatului specific Brico Dépôt la piața din România, precum și alinierea operațiunilor la celelalte zone în care Kingfisher este prezentă.

„Kingfisher se află în proces de standardizare a formatelor din zonele unde operează, întrucât a devenit tot mai evident că piețele în care suntem prezenți au o structură similară. În prezent, depozitele noastre Brico Dépôt din Franța, Spania, Portugalia și România au un model de business diferit. Formatul va deveni unul unitar în toate aceste piețe”, a explicat CEO-ul Kingfisher, Veronique Laury.

Noul CEO al Brico Dépôt România deţine peste 20 de ani experiență profesională, deținând anterior funcția de Chief Finance Officer la B&Q Regatul Unit & Irlanda. Anterior, a petrecut 11 ani la Castorama Franța și alți șase la Marks & Spencer în Regatul Unit.

Numirea face parte din planul noului CEO Kingfisher de a crea o echipă de management dinamică, ce va transforma business-ul Brico Dépôt într-o companie unitară la nivel internațional.

„Ca CEO al Brico Dépôt România, prioritatea mea este creșterea și dezvoltarea companiei. Grație predecesorului meu, transformarea celor 15 unități achiziționate în 2013 a fost accelerată și finalizată cu succes înainte de termen. Obiectivul meu va fi de acum adaptarea formatului Brico Dépôt la specificul pieței locale, acordând o atenție deosebită consilierii clienților și serviciilor oferite profesioniștilor și amatorilor în bricolaj ”, a afirmat Christian Mazauric.