Stiri: Companii

CicaSilver Spray accelerează vindecarea rănilor

24.07.2017

CicaSilver Spray accelerează timpul de vindecare a rănilor, ulceraţiilor, escarelor, plăgilor chirurgicale inclusiv cele rezultate din chirurgia estetică, arsurilor, înţepăturilor şi a arsurilor solare. Combinaţia unică de Argint micronizat, Acid hialuronic, Colagen din acacia, Vitamina E şi Ulei de migdale conferă produsului un grad superior de eficienţă. Prin folosirea CicaSilver Spray asupra rănilor, vindecarea ţesutului afectat se realizează în condiţii optime, ferite de acţiunea agenţilor patogeni. De asemenea, prin utilizarea acestui produs riscul rămânerii unor cicatrici inestetice după vindecare este foarte scăzut.

În plus, spray-ul CicaSilver este un dispozitiv medical considerat un adjuvant util în accelerarea vindecării arsurilor, escarelor, leziunilor superficiale, cronice sau acute ale pielii.

Acidul Hialuronic, Vitamina E, Colagenul Acacia şi Uleiul de migdale, prin proprietăţile hidratante, formează o peliculă, mai exact un sistem capabil să hidrateze corect micromediul plăgii pentru a asigura restaurarea ţesutului, susţinând aşadar procesele fiziologice de regenerare a pielii.

Indicaţii de utilizare: Cicasilver® spray este un spray-pudră cutanat. A se aplică de două sau de trei ori pe zi, pentru a crea un strat uniform de pulbere. Pentru utilizarea optimă, înainte de aplicare, se recomandă curăţarea plăgii.

Compoziţie: Acid Hialuronic, Colagen din Acacia, Argint micronizat, Vitamina E, Ulei de migdale, Silicon.

Atenţionări: A se utiliza pentru uz extern. Utilizarea prelungită a produsului poate duce la apariţia unor fenomene de iritare sau sensibilizare locală. În acest caz, tratamentul trebuie oprit şi consultat medical pentru tratament adecvat. A nu se utiliza pe leziuni ale pielii care nu sunt superficiale. În cazul utilizării concomitente cu alte produse, verificaţi interacţiunile.