Stiri: Companii

Cifră de afaceri de peste 1 miliard de euro pentru FM Logistic

25.07.2014

FM Logistic anunță încheierea anului fiscal, la finalul lunii martie anul curent, cu rezultate în creștere accentuată. Comparativ cu anul fiscal trecut, creșterea cifrei de afaceri a fost de 17,6%, iar profitul operațional s-a majorat cu 23,5%.

Astfel, FM Logistic a înregistrat o cifră de afaceri de 1.043 miliarde euro și profitul operațional se ridică la 36.4 milioane de euro. Aceste creșteri sunt datorate și dezvoltării externe. Compania a finalizat două achiziții. Este vorba despre subsidiara companiei Univeg din Rusia și McLane din Brazilia, reconfirmând astfel poziția de lider în furnizarea serviciilor logistice din Rusia,

FM Logistic a început ca afacere de familie, lansată în 1967, în regiunea Lorraine din Franța. Compania este acum unul dintre cei mai importanți jucători logistici internaționali. FM Logistic activează în șase sectoare principale: alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic și ingrijire personală, cosmetic/ produse de lux, farmaceutic, produse industriale și electronice.