Stiri: Companii

The New Originals Company vrea să preia activele deținute de Dr. Oetker România

Cine este noul proprietar al Opal Technologies?

11.10.2022

Cine este noul proprietar al Opal Technologies? Consiliul Concurenţei a anunțat că a autorizat tranzacția prin care Florin Sandu Andrei și Ionuț Rotaru au preluat compania Opal Technologies S.R.L.

Cine este noul proprietar al Opal Technologies? Florin Sandu Andrei

Florin Sandu Andrei deține Grupul Andrei, ale cărui firme desfășoară activități, precum distribuția și comercializarea produselor petrochimice (Solexim Polymer S.R.L.), importul și distribuția de materii prime și materiale auxiliare pentru industria prelucrării maselor plastice și comercializarea de materiale de construcții (Accendis Trading S.R.L.), comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau online (Kembico Trading S.R.L.), consultanță (Snaf Development S.R.L.) și comercializarea de produse chimice pentru industria prelucrării maselor plastice (Vertigo Solutions S.R.L.).

Opal Technologies are ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții.

Analiza făcută de Consiliul Concurenței

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citește și NewOpCo Hungary vrea să preia unele active ale Cargill