Slide

Stiri: Companii

Cine sunt primele invitate ale conferinţei de women leadership “The Woman”?

04.02.2015

Patrizia Paglieri, Doina Costache (Google), Cornelia Nicolae (Stefanel) și Alexandra Stoica (DAS Engineering) sunt patru dintre femeile de carieră care vor participa la ediţia din acest an a The Woman, singura conferință de women leadership din România care și-a păstrat continuitatea de la ediție la ediție.

Evenimentul va avea loc pe data de 6 martie 2015 la Cluj-Napoca, iar temele pe care aceste femei de succes le vor aborda sunt reprezentate de: “Pasiune în muncă”, “Lumea bărbaților prin ochii unei femei” și “Leadership feminin”.

Patrizia Paglieri, supranumită și “regina pastelor”, este figura feminină din juriul emisiunii Masterchef de la ProTV, supranumită și “regina pastelor”. Aceasta este un chef foarte apreciat care și-a transformat pasiunea în meserie.

Patrizia s-a născut în Bahamas, a copilărit în Val D’Aosta, apoi în adolescență s-a mutat în San Remo.

Ea s-a mutat în România în anul 1993, împreună cu părinții, după ce tatălui său i s-a oferit o oportunitate de afaceri. După aceea, câțiva ani mai târziu, în 1999 au deschis prima afacere, un restaurant de familie în Buftea care, în scurt timp, s-a transformat în locul preferat al personalităților din diverse domenii din România.

Cornelia Nicolae deţine funcţia de country manager Stefanel. Înainte, ea a fost director regional de vânzări în cadrul aceleiaşi companii.

Cornelia Nicolae _ The Woman

În cadrul The Woman, Cornelia va împărtăşi povestea sa şi va răspunde şi la întrebări pentru a afla cum puteţi avea succes în afaceri ca femeie.

Alexandra Stoica este co-fondator al companiei de antreprenoriat în construcții – instalații Das Engineering Grup, în cadrul căreia ocupă funcţia de director executiv.

Alexandra Stoica

Ea este coordonatoarea unor proiecte naționale de anvergură, premiate de către organisme specializate din țară și internaționale, printre care se numără proiectarea instalațiilor aferente Stadionului Cluj Arenă, Reabilitarea Cazinoului și a Parcului Central Simion Barnuțiu– Cluj Napoca etc.

Un alt nume cunoscut care va participa la ediţia din acest an a “The Woman”, în calitate de speaker, este Doina Costache.

Doina_Costache The Woman

Ea deţine funcţia de Head of Branding în cadrul Google din luna octombrie a anului 2013, după mai bine de 10 ani a lucrat pentru companii precum Vodafone şi UniCredit bank.