Stiri: Social

Cine va reprezenta România în cursa „The Greatness Challenge”

03.10.2015

România va fi reprezentată în cursa The Greatness Challenge, parte din ADCE Awards 2015, de către Simona Suman, Copywriter la McCann Erickson România și Dragoș Raicu, Copywriter la FCB Bucharest.

Competiţia reprezintă o oportunitate pentru tinerii profesioniști să facă parte din juriul internațional ADC*E Awards, această experiență educațională permiţându-le să fie introduși în procesele de selectare aplicate de membrii seniori ai juriului și să afle criteriile acestora de evaluare.

„Atât eu, cât și Dragos am fost super încântați când am aflat că am fost selectați să participăm la ADCE Awards ca Junior Jury. Pentru amândoi este prima experiență de membru al juriului în cadrul unui festival, iar faptul că e vorba de un festival internațional de calibrul ADC*Europe e un fel de bonus, ca o primă la prima de Crăciun”, declară Simona Suman.

Numele campaniei de crowdfunding dezvoltată de cei doi este „Get Your Hands On”, o licitație prin care încearcă să vândă obiecte faimoase ale publicitarilor care au fost într-un fel sau altul vizibile în campaniile românești cunoscute și recunoscute din ultimii ani.

Licitaţia are loc pe Facebook, iar oricine poate să cumpere obiectul preferat.