CIO TALKS 2021: Cybsersecurity and Digital Resilience

CIO TALKS 2021: Cybersecurity and Digital Resilience. Ce subiecte se vor dezbate?

15.01.2021

CIO TALKS 2021. CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, o nouă ediție „Cybersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast dezbate în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice în această perioadă și în viitorul apropiat. De asemenea, în cadrul evenimentului se va discuta şi despre cum se pregătesc companiile în eventualitatea atacurilor cibernetice aflate în continuă expansiune.

CIO TALKS 2021. Strategii de transformare digitală

„Crizele sanitare au afectat sever economia globală și au forțat organizațiile să adopte munca la distanță și să își schimbe modelele de business. În timp ce companiile au migrat către lumea digitală, riscul atacurilor de phishing, malware, spam și ransomware a crescut semnificativ la nivel global. Veștile bune aduse de această criză sunt legate de faptul că lumea devine digitală și adoptă cu rapiditate strategiile de transformare digitală, dar și de noul Centru European de Securitate Cibernetică care va avea sediul în București”, anunţă organizatorii evenimentului.

În cadrul evenimentului se va discuta despre tendințe și tehnologii în securitate cibernetică, reziliență cibernetică, planuri de continuitate a afacerii și de recuperare în caz de dezastre.

CIO TALKS 2021. Speakeri

• RICHARD HUGHES – Business Development Director, Cyber Recovery Solution, Dell Technologies

• DAN CÎMPEAN – General Director, CERT-RO

• VASILE VOICU – Manager Managed Security Solutions, Telekom Romania

• CĂLIN RANGU – Vicepreședinte InsurTech Task Force, EIOPA; membru CIO Council România

• BOGDAN ȘTEFĂNESCU – Product Sales Manager Data Protection Solutions, Dell Technologies

Moderatorul evenimentului: YUGO NEUMORNI – Președinte CIO Council România, CIO Cargus.

Prezentarea invitatului RICHARD HUGHES – Business Development Director, Cyber Recovery Solution, Dell Technologies, va fi susținută în limba engleză.

Celelalte discuții se vor desfășura în limba română.

Participarea este gratuită

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Înregistrarea se poate face accesând pagina evenimentului. Aici se găsesc toate detaliile privind subiectele de discuție și vorbitorii acestei ediții.

Citeşte şi Destinaţii de vacanţă în pandemie: Unde au călătorit românii?

 

 

Citiți și despre: