Stiri: Logistica

Circulatie inchisa

Circulație închisă între Poiana Teiului și Vatra Dornei

28.08.2022

Circulație închisă pe DN 17 B între Poiana Teiului și Vatra Dornei. Circulația a fost închisă din cauza căderilor masive de pietre de pe versant. Vineri, 26.08.2022, circulația rutieră a fost închisă pe DN 17 B între Poiana Teiului și Vatra Dornei, din cauza căderilor semnificative de piatră de pe versant. Căderile au survenit pe partea carosabilă, în timpul nopții.

Vineri, personalul CNAIR nu a putut interveni deoarece fenomenul de cădere a pietrelor de pe versant se afla în plină desfășurare. În plus, fenomenul a fost unul extrem de dinamic. Când condițiile vor permite, personalul CNAIR va acționa pentru a înlătura pietrele căzute pe partea carosabilă. În același timp, se va acționa pentru a remedia orice problemă, posibilă și existentă, care afectează sau pune în pericol integritatea conducătorilor auto și a drumului.

 

Circulație închisă între Poiana Teiului și Vatra Dornei

Se recomandă ca rută ocolitoare următorul traseu:

  • Crucea – Broșteni autovehicule până în 3,5 t și 3,2 h; Crucea – DN 17B – Transrarău – DJ 175 A – DN 17 – Frasin – DJ 177 A;
  • Crucea – Broșteni autovehicule până în 10 t; Crucea – DN 17B – Vatra Dornei – DN 17 – Frasin – DJ 177 A – Holda – Broșteni;
  • Crucea – Broșteni autovehicule mai mari de 10 t; Crucea – DN 17B – Vatra Dornei – DN 17  – Păltinoasa – DN 2E – Spătărești – DN 2 – DN 15 C- DN 15 B – DN 17 B-  Broșteni.

 

Citește și Ajutor pentru localitatea Buzduc, Dolj, afectată de incendiu