Stiri: Energie

CIS GAZ intră în acționariatul Next Energy Distribution

CIS GAZ intră în acționariatul Next Energy Distribution

19.10.2023

CIS GAZ intră în acționariatul Next Energy Distribution. Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care CIS GAZ S.A. intenționează să intre în acționariatul Next Energy Distribution S.R.L., alături de familia Toma.

Activitatea companiilor

Obiectul de activitate principal al societății CIS GAZ S.A. este reprezentat de lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide, în timp ce obiectul de activitate principal al Next Energy Distribution S.R.L. îl reprezintă intermedierile în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie. Ambele societăți activează în domeniul furnizării cu ridicata, respectiv cu amănuntul de gaze naturale, precum și în cel al lucrărilor de construcții de conducte pentru transportul gazelor naturale și lucrărilor conexe acestora.

CIS GAZ intră în acționariatul Next Energy Distribution. Legea concurenței

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citește și PPC Renewables vrea să preia Land Power. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței