Stiri: Finante

Citi România a lansat o nouă platformă dedicată firmelor

24.11.2014

Citi România a lansat o nouă platformă dedicată cardurilor pentru persoane juridice, oferind clienților astfel acces la beneficii suplimentare precum noi funcționalități self-service online, o linie dedicată de asistență și un sistem de activare automată a cardului prin telefon.

Una dintre funcțiile principale ale sistemului este CitiManager, o aplicație electronică de management al cardurilor disponibilă la nivel global. Aceasta poate fi accesată atât de deținătorii de card cât și de reprezentanții companiilor-client, oferind companiilor vizibilitate completă asupra cheltuielilor la nivel local și global.

”O dată cu migrarea la noua platformă dedicată cardurilor, oferim clienților persoane juridice din România acces la o ofertă de produse și servicii consecventă cu cea la nivel global, pretutindeni în lume unde aceștia lucrează cu Citi. Cu o rețea prezentă în peste 100 de țări și oferind carduri acceptate la peste 38,5 milioane de comercianți la nivel mondial, Citi investește constant în inovații tehnologice pentru a-și sprijini clienții în realizarea aspirațiilor lor”, a spus Sebastian Kucharek, Director Departament Gestiunea Lichidităților și Finanțări Comerciale al Citi România.

De asemenea, prin intermediul sistemului, utilizatorii își pot administra cardurile cu ușurință prin vizualizarea extraselor și efectuarea de tranzacții online.