Stiri: Retail

CITIC Capital și Sonae Sierra au încheiat un parteneriat

22.04.2014

CITIC Capital și Sonae Sierra au încheiat un parteneriat pentru a furniza centrelor comerciale din China servicii cuprinzătoare de administrare a proprietății și închiriere. Astfel, cele două companii au format un joint venture în scopul furnizării serviciilor de administrare a proprietății și închiriere pentru centrele comerciale din această ţară.

“Sonae Sierra va contribui la acest parteneriat strategic cu CITIC Capital cu abordarea sa integrată unică și know-how-ul său pentru a oferi clienților din China experiențe comerciale cu totul excepționale. Totodată, având în vedere poziția puternică deținută de CITIC Capital pe piața din China, parteneriatul va permite ca Sonae Sierra să dobândească rapid cunoștințe aprofundate despre piața chineză și să stabilească acele contacte unice, necesare pentru a crea noi oportunități de afaceri pe piața chineză de retail, care se dezvoltă într-un ritm accelerat”, au anunţat cele două companii într-un comunicat de presă.   

China este a doua mare piaţa de retail din lume, cu un volum total al vânzărilor de 20,7 bilioane yuani, această ţară având în continuare un potențial imens de dezvoltare.

Reprezentanţii celor două companii consideră că spaţiile comerciale care vor să fie cu un pas înaintea concurenților trebuie să colaboreze cu firme specializate de administrare a activelor de retail, care să le ajute să creeze experiențe inovatoare și să le aducă cele mai bune practici de piață.

Astfel, pentru a răspunde acestei cereri, noua companie se va concentra pe creșterea valorii pe termen lung a centrelor comerciale din China prin oferirea unei experiențe unice de cumpărături, minimizarea costurilor și riscurilor și maximizarea potențialului de creștere a veniturilor și a valorii activelor centrelor comerciale.