Stiri: Companii

CITR preia Five SPRL. Ce planuri de viitor are compania?

21.07.2016

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 8 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

CITR a anunţat preluarea companiei Five SPRL, un jucător important în piața de profil, cu un portofoliu reprezentat la nivel național și proceduri importante în zona de sud-est a ţării. Aceasta este a doua companie de insolvență pe care CITR o preia, după Solve Insolve IPURL din Arad, în anul 2011.

În plus, CITR are în plan și alte achiziții de companii de profil, pe fondul continuării strategiei de dezvoltare și expansiune la nivel național.

Preluarea societății a generat deschiderea unei noi filiale a CITR, în Galați, care se adaugă celor opt filiale deținute în țară, în București, Bihor, Brașov, Cluj, Ilfov, Satu-Mare, Sibiu și Timiș.

“Piața insolvenței e în schimbare. Vorbim despre noi provocări economice, despre alte dimensiuni ale business-urilor care intră în insolvență, despre creanțe mai mari și un impact mai puternic al colapsului unei companii, acum și asupra partenerilor. Odată cu noile realități economice ne propunem și noi, ca profesie, să evoluăm; nu doar să ținem pasul, ci și să anticipăm. Piața insolvenței este, încă, fragmentată, dar devine din ce în ce mai clar că o procedură de insolvență complexă poate fi soluționată în beneficiul părților implicate doar printr-o abordare holistică, a unei companii puternice, cu resursele și forța necesară să abordeze procese din ce în ce mai complexe”, a explicat Andrei Cionca, CEO CITR.

Printre dosarele gestionate de FIVE se numără S.C. PETROCONSULT S.R.L. – o societate din industria petrolieră, APASCO S.A. – cu obiect de activitate în construcții hidrotehnice și VEGA 93 S.R.L. – unul dintre cei mai importanți jucători în piața construcțiilor din România.