Stiri: Logistica

Dragobete 2021

City break Ziua Îndrăgostiților 2019. Ofertele anunțate de Ryanair

08.02.2019

City break Ziua Îndrăgostiților 2019. Londra se pare că este capitala iubirii de Ziua Îndrăgostiților. Compania aeriană Ryanair a prezentat pe 7 februarie rezultatele sondajelor de călătorie de Ziua Îndrăgostiților.

City break Ziua Îndrăgostiților 2019. Iată ce rezultate are cercetarea realizată de Ryanair!

• Londra este cea mai populară destinație pentru călătoriile din weekend-ul iubirii (pentru al doilea an consecutiv)

• Roma și Milano au fost următoarele destinații dintre cele mai populare

• Olanda, Franța și Belgia sunt țările de vizitat pentru cupluri

• Italia, Grecia și Irlanda erau destinațiile de top pentru burlaci

• Aproximativ 30% dintre călători vor zbura singuri în weekend-ul iubirii

City break Ziua Îndrăgostiților 2019. 1.3 milioane de clienți

Ryanair va transporta peste 1.3 milioane de clienți în weekendul Sfântului Valentin (între 14 și 17 februarie). Compania va opera mai mult de 1,800 de zboruri pline de dragoste doar de Ziua Îndrăgostiților.

City break Ziua Îndrăgostiților 2019. Promoții

În plus, pentru a sărbători iubirea, Ryanair a lansat o promoție pentru călătoriile din februarie cu tarife care pornesc de la doar 9.99 euro. Oferta este disponibilă până la miezul nopții, 14 februarie.

”Invităm clienții să acționeze rapid și să acceseze www.ryanair.com pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale”, a anunțat compania.

Pentru cei care sunt în căutarea unui dar romantic last-minute, voucherele cadou Ryanair de Ziua Îndrăgostiților sunt disponibile pe website-ul companiei. Acestea au prețuri începând de la doar 25€/25£ și le oferă clienților posibilitatea de a împărți darul zborului către una din cele peste 230 de destinații.

City break Ziua Îndrăgostiților 2019. Ce spun reprezentanții Ryanair?

“Indiferent dacă plecați cu persoana iubită sau pur și simplu urmăriți să fugiți de tot, dragostea plutește în aer și suntem încântați să zburăm mai mult de 1.3 milioane de persoane din Europa în weekend-ul iubirii. Pentru cei în căutarea unei surse de inspirație romantică de ultim moment, am lansat o promoție cu tarife „burlace” începând de la doar 9,99€. Deoarece aceste tarife reduse uimitoare se vor epuiza rapid, clienții ar trebui să acceseze astăzi www.ryanair.com pentru a evita o inimă rea”, a spus Robin Kiely, Ryanair.

Citește și Piața terenurilor din București, un nou nivel record în 2018