Stiri: Companii

City Grill face angajări. Ce posturi sunt disponibile?

09.02.2017

City Grill angajează 400 de persoane pentru posturile de ospătar, picol, barman, bucătar sau hostess în toate locațiile din portofoliul grupului. Job-urile sunt deschise pentru persoanele care au cel puțin diplomă de absolvire a liceului, atât necalificați, cât și cu experiență, din București și zonele limitrofe.

„Anul acesta, prioritatea strategică a întregului Grup City Grill este să investim resurse importante în recrutare, training, dezvoltare și recompensarea tuturor membrilor echipelor care lucrează pentru brandurile din portofoliu”, a menționat Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill.

Toți salariaţii City Grill beneficiază de un salariu motivant, discount-uri în locațiile din portofoliu, training-uri profesionale și de dezvoltare – de la cursuri de vânzare sau servire la training-uri de comunicare –, diferite petreceri dedicate și decont transport.

„Mai mult, ne propunem să ne dezvoltăm și să deschidem două locații noi până la finalul lui 2017, tocmai de aceea ne dorim să găsim cât mai mulți oameni pasionați de domeniu, comunicativi și dornici să lucreze într-un mediu plăcut, alături de o echipă tânără”, a mai spus Daniel Mischie.

City Grill mai angajează și pizzeri, ajutori de bucătar, spălători de veselă, șefi de tură, magazioneri, operatori și asistent manager.