Stiri: Stiri

City Grill sărbătorește 10 ani cu o campanie umanitară și meniuri speciale

29.05.2014

City Grill lansează campania umanitară Meniu în aşteptare la City Grill, cu ocazia a 10 ani de la înființare. Asffel, cei care își doresc să facă o faptă bună pot plăti pentru unul dintre meniurile zilnice, care vor fi plasate pe o listă de aşteptare pentru a fi oferite oamenilor nevoiaşi. În plus, City Grill a creat Meniul festiv de 10 ani, un meniu care va fi valabil doar între anumite ore, alese aleator, și care va putea fi achiziționat la un preţ aniversar de 10 lei.
Mai mult decât atât, oficialii restaurantului spun că cei ce aleg localurile City Grill din Covaci şi Lipscani vor fi surprinşi de o vedetă cunoscută, care se va aşeza cu ei la masa de prânz, la o cafea sau o scurtă discuţie.

De asemenea, Chef Kevin va organiza pe 31 mai şi 7 iunie între 9-11 un workshop în care se va găti Laska, unul dintre cele mai populare preparate din Malaezia.

Când am fondat City Grill în 2004, obiectivul nostru principal era de a crea o mâncare cu un gust distinct, preparată simplu, încât să păstreze savoarea şi aroma ingredientelor de bază. Atât prin design-ul restaurantelor, cât şi prin meniul propus, ne-am dorit să reînviem şi să reinterpretam vechile valori româneşti. În 10 ani de activitate ne mândrim cu 15 unităţi operate, 1.000 de angajaţi în grup şi peste 10.000 de clienţi pe zi, încântaţi să guste bunătăţile din meniul nostru. Pentru că nu am fi ajuns astăzi aici fără clienţii noştri, vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne-au călcat pragul şi au făcut ca acest vis să devină o realitate de succes – afirmă Dragoş Petrescu, CEO al Grupului City Grill.

City Grill 10 ani