Civil Summer School va avea loc în perioada 10-23 iulie, la Cluj-Napoca

08.06.2017

Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică în parteneriat cu Facultatea de Construcții și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va organiza în perioada 10-23 iulie 2017 Civil Summer School. Mai exact, este vorba despre o școală de vară destinată elevilor absolvenți de clasa a X-a și a XI-a având scopul de a-i integra în viața studențească, oferindu-le posibilitatea de a primi informații despre ce înseamnă Facultatea de Construcții și facilitățile acesteia.

Astfel, elevii vor putea participa la o serie de laboratoare unde se vor întâlni cu cadre didactice, vor vizita diferite firme și vor lua parte la o serie de cursuri orientative pentru a putea să își formeze o idee mai amplă despre facultate, iar la final vor trece printr-o sesiune de examene.

Pentru completarea vieții de student, aceştia vor lua parte la o serie de activități de socializare și de integrare. Ei vor fi cazați în cămin ceea ce le oferă șansa să se acomodeze cu mediul și să își formeze o idee despre ceea ce înseamnă viața de student căminist. Vor fi activități exterioare care îi va ajuta să cunoască o parte a Clujului. De asemenea, vor avea posibilitatea să interacționeze cu oameni din domeniul construcțiilor, cu directorii întreprinderilor şi cu adevărații ingineri din spatele unor proiecte impresionante.

Pentru mai multe informații accesați www.ascut.ro/css

 

 

Citiți și despre: