Stiri: Agricultura

Spitalul de de Oncologie Monza

CLAAS Regional Center South East Europe intră în acționariatul companiei Serv Class

05.07.2022

Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L. intră în acționariatul companiei Serv Class S.R.L. Această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească.

CLAAS Regional Center South East Europe

Compania face parte din Grupul CLAAS, un grup internațional de companii active la nivel mondial în domeniul producției și distribuției de mașini și echipamente agricole.

CLAAS Regional Center South East activează pe piața angro de mașini și utilaje de uz agricol. Compania comercializează o gamă largă de utilaje și echipamente agricole, inclusiv echipamente pentru irigații, prin intermediul filialei sale SERV CLASS IRIGAȚII S.R.L.

Analiza Consiliului Concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia. De asemenea, nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Terapia S.A. vrea să preia brandul Uractiv. Ce anunţ a făcut Consiliul Concurenţei