Stiri: Constructii

Clădirea B a proiectului Green Court a primit pre-certificarea LEED Gold

26.06.2014

Clădirea B a proiectului Green Court Bucharest a primit pre-certificarea LEED Gold. Pentru a primi certificarea LEAD, proiectele de construcții trebuie să îndeplinească anumite condiții prestabilite și să obțină puncte pentru a atinge diferite nivele de certificare.

„Pre-certificarea LEED Gold pe care am primit-o recent reprezintă o confirmare clară a calității și a standardelor înalte pe care le deține proiectul Green Court Bucharest. Aceste criterii fac parte din strategia globală Skanska, aceea de a livra clădiri de birouri care protejează mediul înconjurător și sunt eficiente energetic, furnizând chiriașilor un mediu de lucru prietenos și sănătos.”, spune Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property Romania.

LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) este un program de certificare a clădirilor verzi care recunoaște excelența în domeniul construcțiilor, aceasta având patru nivele care depind de punctele acumulate de fiecare proiect în parte: Certified, Silver, Gold sau Platinum.