Stiri: Constructii

Cladirea de birouri One Victoriei Center - C&W Echinox

Clădirea de birouri One Victoriei Center, administrată de C&W Echinox

14.03.2019

Clădirea de birouri One Victoriei Center va fi administrată de Cushman & Wakefield Echinox. În urma acestei decizii, firma de consultanţă imobiliară va avea atribuţii ȋn gestionarea activităţii de zi cu zi ȋn cadrul proiectului, printr-o echipă de specialişti atât on-site, cât şi la sediul central. Aceștia vor fi coordonaţi de către Mihaela Petruescu, Head of Asset Services.

Clădirea One Victoriei Center (fosta Bucharest Corporate Center) este un centru de afaceri reprezentativ, situat în centrul de afaceri al Capitalei.

Aceasta este situată la intersecţia străzilor Buzeşti şi Gheorghe Polizu din zona Piaţa Victoriei. Clădirea deține o suprafaţă ȋnchiriabilă de aproximativ 12.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi 13 etaje supraterane.

Clădirea de birouri One Victoriei Center. Un proiect emblematic

În plus, One Victoriei Center este unul dintre imobilele emblematice din centrul de business al Bucureștiului, fost sediu al unor companii precum Generali sau IBM.

Imobilul, parte din portofoliul One United Properties a atras noi chiriaşi, precum BRD sau Food Panda.

Clădirea de birouri One Victoriei Center. Rata de neocupare

Zona CBD ȋnregistra la finalului anului 2018 o rată de neocupare a spaţiilor de birouri de 4,6%. Nivelul era sub media Bucureştiului, de 8,6%. De-a lungul timpului, a fost dintre zonele cu cele mai mici rate de disponibilitate de la nivelul Capitalei.

”Într-o piaţă a birourilor extrem de competitivă, calitatea serviciilor oferite chiriaşilor este un element care face din ce ȋn ce mai mult diferenţa ȋntre proiecte. One Victoriei Center este o clădire de calitate, situată ȋntr-o zonă privilegiată, ȋn apropierea celor mai importante noduri de transport ale oraşului, iar prin managementul Cushman & Wakefield Echinox suntem siguri că actualii şi viitorii noştri chiriaşi vor beneficia de o gamă de servicii pe măsură”, spune Alexandra Grigoraş, Leasing & Marketing Manager, One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Clădirea de birouri One Victoriei Center. Extinderea serviciilor Cushman & Wakefield Echinox

Pentru firma de consultanță imobiliară, noul mandat coincide cu extinderea serviciilor oferite prin intermediul departamentului de administrare a proprietăţilor. Acesta își schimbă, în plus, denumirea din Property Management ȋn Asset Services.

”Suntem mândri de extinderea portofoliului de proprietăţi pe care le administrăm cu un nou proiect de birouri, respectiv clădirea One Victoriei Center. Strategia noastră preȋntâmpină cerinţele, nevoile şi aşteptările proprietarilor şi chiriaşilor, ȋn egală măsură. Am regândit serviciile oferite, pentru că astăzi clienţii ȋşi doresc mai mult decât property management. Pentru a fi mai productivi, mai sănătoşi şi mai creativi, angajaţii au nevoie un spaţiu de lucru atractiv, ȋntr-o clădire de birouri ofertantă, cu programe de hospitality şi wellness, pe lângă sistemele tehnice performante, organizarea de evenimente sau realizarea de sondaje pentru identificarea nivelului de satisfacţie a chiriaşilor”, a afirmat Mihaela Petruescu, Head of Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox.

Citește și S-a lansat competiția „Susțin educația financiară în comunitatea mea”!