Stiri: Constructii

Cladiri birouri ale NEPI Rockcastle

Clădirile de birouri ale NEPI Rockcastle din București vor fi administrate de CBRE

16.04.2019

Clădirile de birouri ale NEPI Rockcastle din București vor fi administrate de CBRE. Compania va asigura serviciile de administrare a proprietăților pentru toate clădirile de birouri aflate în proprietatea NEPI Rockcastle din București. Acestea au o suprafață totală închiriabilă de 70.580 metri pătrați.

În plus, este pentru prima dată când NEPI Rockcastle externalizează serviciile de administrare a proprietăților din țara noastră.

Clădiri birouri ale NEPI Rockcastle. Ce proiecte sunt vizate?

Printre clădirile de birouri emblematice, pe care NEPI le deține în București se numără:

  • Floreasca Business Park
  • The Lakeview
  • Aviatorilor 8 (fostă Victoriei Office)

Clădiri birouri ale NEPI Rockcastle. Suprafața închiriată

Suprafața închiriabilă a acestor proiecte ajunge la 70.580 m2. Per total, portofoliul local de administrare a proprietăților al CBRE atinge 770.000 m2. Din acestea spații, 410.000 m2 sunt birouri și 360.000 m2 reprezintă spații comerciale.

„Temelia unei relații solide de afaceri vine din cunoașterea partenerului și a calității pe care acesta o oferă. CBRE este cel mai mare consultant imobiliar global, iar noi am avut posibilitatea de a vedea cum lucrează pe mai multe segmente de piață. I-am ales pentru externalizarea serviciilor de administrare a proprietăților aflate în portofoliul nostru din București, pentru că avem încredere deplină că vor coordona perfect toate operațiunile ce țin de buna funcționare a clădirilor, adăugând-le astfel valoare”, a spus Marius Barbu, Asset Director al NEPI Rockcastle.

Clădiri birouri ale NEPI Rockcastle. O premieră

Parteneriatul dintre cele două companii este o premieră pe piața locală, fiind prima dată când NEPI Rockcastle, cel mai mare dezvoltator și proprietar imobiliar privat din România, își externalizează serviciile de administrare a proprietăților.

Fondul de investiții sud-african deține și un portofoliu impresionant de clădiri de birouri situate în București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Cele trei proprietăți administrate de CBRE sunt proiecte importante pe piața imobiliară din București.

„CBRE și NEPI Rockcastle au deja un parteneriat strategic început în 2015, când ne-am ocupat de închirierea proiectului City Business Centre, în Timișoara. Faptul că NEPI Rockcastle a avut încredere în noi și a decis să-și externalizeze pentru prima dată serviciile de administrare pentru clădirile sale de birouri către CBRE este o dovadă a colaborării foarte bune dintre companiile noastre și a angajamentului echipei noastre de a asigura servicii de cel mai înalt nivel, pentru aceste trei clădiri spectaculoase. Cele trei proprietăți cuprinse în acordul dintre CBRE și NEPI Rockcastle sunt într-adevăr clădiri-reper pentru piața locală de birouri și au contracte de închiriere cu companii importante, locale și internaționale”, a declarat Luiza Moraru, MRICS, Coordonator al Diviziei de administrare a proprietăților imobiliare a CBRE pentru regiunea Europei Centrale și de Est.

Citește și S-a lansat PayU Online Credit! Ce avantaje aduce clienților?