Stiri: Constructii

Cladiri inteligente solutii GEZE

GEZE oferă noi soluții pentru clădiri inteligente, în cadrul târgului BAU 2018

29.11.2018

GEZE a anunțat că va participa la Târgul mondial pentru arhitectură, materiale și sisteme BAU, ce va avea loc în perioada 14 – 19 ianuarie 2019, în Munchen. Compania este lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță.

Clădiri inteligente soluții GEZE. Ce spune conducerea companiei?

„În 2019, participarea la cel mai important târg comercial pentru construcții reprezintă o oportunitate de a ne expune noile soluții de integrare și management al sistemelor automate cu care reușim să anticipăm cerințele pieței actuale. Scopul nostru este de a sprijini clienții și partenerii în toate fazele ciclului de viață al unei clădiri, cât și de a oferi cele mai potrivite produse ce asigură un control inteligent al întregii construcții”, explică Vlad Stanislav, Directorul General GEZE România.

Clădiri inteligente soluții GEZE. Noi produse

GEZE prezintă, în cadrul târgului, o serie de soluții inovatoare de management și interconectare a clădirii, prin care ușile, ferestrele și sistemele de siguranță pot fi integrate și monitorizate dintr-o singură sursă.

Mai exact, GEZE Cockpit este unul dintre noutățile de referință, un centru de vizualizare, monitorizare și de control al sistemelor, asigurând astfel o gestionare inteligentă a clădirii.

Noul sistem îndeplinește o funcționare în condiții de siguranță și o optimizare a consumului de energie și a funcționalităților.

Clădiri inteligente soluții GEZE. Tehnologia ușilor și a ferestrelor

Compania a mai anunțat că un nou modul de interfață permite ferestrelor automate să fie protejate inteligent cu ajutorul senzorilor. Acesta poate fi combinat cu toate unitățile din seria GEZE IQ.

O altă soluție inteligentă este reprezentată de noua versiune de amortizoare din gama GEZE ActiveStop. Acesta asigură o interacțiune confortabilă în care deschiderea și închiderea ușilor batante de interior este controlată și silențioasă, oferind posibilitatea menținerii ușii în poziții variabile.

Clădiri inteligente soluții GEZE. Un eveniment important

BAU 2018 este cel mai important eveniment pentru industria de construcții.

Târgul va avea loc la Messe, München, în perioada 14-19 ianuarie 2019.

Având o suprafață expozițională de 200.000 metri pătrați, evenimentul așteaptă un număr de 2.200 de expozanți din 45 de țări și peste 250.000 de vizitatori din întreaga lume.

Citește și Conferința Expand your future. Challenge the next 50! are loc pe 7 decembrie