Cleaning Show începe pe 9 martie, la Romexpo

07.03.2016

Cleaning Show, singura expoziţie pentru domeniul curăţeniei profesionale din România va începe pe 9 martie la ROMEXPO. Astfel, în perioada 9 -12 martie, 50 de expozanţi din România şi din străinătate vor demonstra importanţa utilizării soluţiilor şi tehnicilor adecvate pentru spaţii de lucru mai curate.

În cadrul expoziției, Tenrom, importatorul şi distribuitorul în România al cunoscutelor branduri de echipamente de curăţenie profesională Tennant şi Green Machines va prezinta în premieră brandul Kaivac – gama premiată cu Innovation Award ISSA Interclean 2015 şi destinată curăţării fără atingere a pardoselilor, grupurilor sanitare şi bucătăriilor din spaţii comerciale, spaţii publice, spitale, clădiri de birouri şi administrative, spaţii industriale, instituţii de învăţământ, restaurante, săli de fitness, spa şi wellness. Lansarea are loc vineri, 11 martie,, ora 12.00, în cadrul pavilionului C1.

Tot vineri, SDS Group va prezenta în premieră Nilfisk SC2000 – Maşină de spălat – aspirat cu post de conducere, iar Hako Team pe 10 martie prezintă I-Mop aparatul de uz profesional care spală, usucă şi are flexibiliatea şi manevrabilitatea unui mop –

„Cleaning Show şi-a propus să fie un eveniment complet, în cadrul căruia fiecare industrie să-şi găsească răspunsurile în ceea ce priveşte cele mai bune soluţii pentru curăţenie. Detergenţi şi săpunuri profesionale pentru industria HoReCa, generatoare industriale de abur, soluţii pentru spitale, echipamente pentru curăţarea eficientă a scărilor rulante din marile centre comerciale sau aeroporturi, soluţii şi echipamente pentru menţinerea curăţeniei în spaţiile publice – sunt doar o mică parte din ceea ce expozanţii au pregătit pentru ediţia din acest an”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Lista expozanţilor Cleaning Show 2016 

În plus, la Cleaning Show organizatorii au pregătit o serie de evenimente conexe alături de parteneri de prestigiu din domeniu: ROFMA (Asociaţia Română de Facility Management), care organizează Primul curs deschis de iniţiere în facility management la Bucureşti şi AOPISCC (Asociaţia Operatorilor şi Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curăţenie şi Conexe).

Tot în cadrul acestui târgului are loc o nouă ediţie a concursului “Impecabilii” în cadrul căruia firmele prestatoare de servicii de curăţenie îşi demonstrează îndemânarea. Cleaning Show 2016 se va încheia cu Innovation Awards, premii desemnate de către vizitatorii evenimentului în zona Innovation Corner.

Program de vizitare:

9 – 11 martie 2016, zilnic între orele 10:00 – 18:00

12 martie 2016, între orele 10:00 – 16:00

Acces: Poarta B (B-dul Expoziţiei)

 

 

Citiți și despre: