Stiri: Companii

Cleaning Show va avea loc în perioada 9-12 martie, la Romexpo

02.02.2016

Singura expoziţie de curăţenie profesională din ţara noastră, Cleaning Show, va avea loc în perioada 9-12 martie, la Romexpo. Noutatea cu care vine Cleaning Show în acest an o reprezintă multitudinea soluţiilor oferite de către expozanţi, pentru toate tipurile de business – indiferent de industria pe care o reprezintă, de la detergenţi şi săpunuri profesionale pentru industria HoReCa, generatoare industriale de abur, soluţii pentru spitale, echipamente pentru curăţarea eficientă a scărilor rulante din marilecentre comerciale sau aeroporturi, până la soluţii şi echipamente pentru menţinerea curăţeniei înspaţiile publice.

„Fiind în esenţă un anotimp destinat noului şi curăţeniei, primăvara aceasta vine cu o nouă ediţie a Cleaning Show – Expoziţie de curăţenie profesională. Între 9 şi 12 martie în Pavilionul C1 al Centrului Expoziţional Romexpo, profesioniştii din industria curăţeniei îşi dau întâlnire pentru patru zile în care vor fi prezentate servicii şi produse pentru majoritatea zonelor de activitate”, au afirmat organizatorii expoziţiei.

În plus, Cleaning Show a fost gândit că un eveniment ce trece dincolo de zona expoziţională. Aşadar, pentru a veni în completarea tabloului informaţional, organizatorii au pregătit seminarii susţinute de Asociaţia Operatorilor şi Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curăţenie şi Conexe, o nouă ediţie a concursului “Impecabilii”, în cadrul căruia firmele prestatoare de servicii de curăţenie îşi demonstrează îndemânare, o zonă pentru demonstraţii amenajată cu patru tipuri de suprafeţe de curăţat, dar şi Innovation Corner – spaţiul destinat celor mai ingenioase echipamente create pentru această industrie.

Program de vizitare:

9 – 11 martie 2016, zilnic între orele 10:00 – 18:00

12 martie 2016, între orele 10:00 – 16:00