Stiri: IT&C

Clienții Telekom primesc gratuit conturi Evernote Premium

17.01.2015

Începând din luna ianuarie, Deutsche Telekom şi Evernote, compania care oferă soluții pentru o zi de lucru mai productivă, vor oferi timp de un an conturi de tip Evernote Premium tuturor clienţilor grupului Deutsche Telekom din Europa. Aceasta echivalează cu un beneficiu de aproximativ 40 de euro per client.

Oferta este valabilă pentru abonaţii grupului Deutsche Telekom din toate cele 13 ţări europene în care acesta operează: România, Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Slovacia.

Astfel, toți clienții eligibili Telekom România Mobile Communications pot să activeze oferta Evernote Premium pentru 12 luni fără niciun cost adițional.

Evernote este un spaţiu de lucru care permite clienţilor să ia notiţe, să scrie documente, să salveze pagini web, să creeze fișiere audio şi să îşi împărtăşească ideile oriunde și oricând își doresc. Conturile Premium oferă utilizatorilor limite superioare de upload, un sistem de căutare a notiţelor mai rapid şi o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte disponibilitatea offline a notiţelor.

„Reacţiile ne-au arătat că utilizatorii noştri apreciază foarte mult Evernote şi produsele sale pentru că le sporesc productivitatea zi de zi. De aceea, suntem încântaţi că de acum înainte vom putea oferi Evernote Premium nu doar pentru şase luni, ci pentru un an întreg”, a declarat Marc Sommer, Vice President Group Business Development, Deutsche Telekom.

Alex Pachikov, Vice President of Partnerships în cadrul Evernote, a adăuga că dispozitivele mobile joacă un rol din ce în ce mai important în viaţa noastră, iar Evernote pune accentul pe oferirea unui spaţiu de lucru productiv pe orice tip de ecran.