Stiri: Stiri

Clifford Chance Badea, premiat pentru tranzacţia Romgaz

09.12.2013

Clifford Chance Badea a fost premiat de Asociaţia Brokerilor pentru Consultanţă Juridică în cadrul ofertei publice iniţiale secundare de vânzare de acţiuni a S.N.G.N Romgaz S.A., la Gala Premiilor Pieţei de Capital.

“Suntem onoraţi că am facut parte dintr-o tranzacţie care a scris istorie pentru piaţa de capital din România”, spune Mădălina Rachieru, Counsel Clifford Chance Badea, Departamentul Pieţe de Capital.

Aceasta a explicat că este vorba despre cea mai mare listare din România şi despre prima ofertă publică de acţiuni realizată de stat la standarde internaţionale.

Firma a lucrat cu o echipă principală de 10 – 12 avocaţi români, englezi şi americani care au fost coordonaţi de trei parteneri din birourile de la Bucureşti şi Londra (Daniel Badea pe aspectele de drept român, Adrian Cartwright pe aspectele de drept englez şi Bob Trefny pe aspectele de drept american).

În anumite perioade intense au fost implicaţi până la 25 de avocaţi, iar tranzacţia a fost coordonată de Mădălina Rachieru, Counsel şi Radu Ropotă, Senior Associate.

„Ne bucură această recunoaştere, pentru că ea confirmă performanţele unei echipe extrem de active pe piaţa de capital locală. Succesul listării Romgaz a readus România în atenţia investitorilor internaţionali şi reprezintă o fereastră de oportunitate de care sper că poată beneficia întreaga piaţă de capital şi, implicit, mediul de business şi sectorul public din România”, a adăugat Daniel Badea, Managing Partner Clifford Chance Badea.

Departamentul Pieţe de Capital al Clifford Chance Badea este coordonat de Mădălina Rachieru. Clifford Chance este prezentă în România din anul 2006 şi operează în prezent sub denumirea Clifford Chance Badea.