Climate FieldView

Climate FieldView, date științifice la dispoziția fermierilor

17.12.2019

The Climate Corporation, divizia Bayer care deține FieldView, platforma integrată de agricultură digitală lider în industrie, a anunțat un parteneriat încheiat cu CLAAS Telematics. Prin urmare, fermierii care apelează și la echipamentele companiei partenere vor avea acces cloud-to cloud la toate rapoartele generate de tehnologia agricolă, inclusiv cele de la recoltare. De asemenea, aceștia vor putea vizualiza hărți din teren și vor putea face diverse înregistrări digitale legate de suprafața lucrată.

Climate FieldView. Integrare informațională completă

Parteneriatul dintre cele două companii presupune integrarea informațională completă. Astfel, informațiile colectate de echipamentele Class Telematics vor putea fi accesate din contul platformei FieldView, fără a mai fi necesară utilizarea dispozitivului FieldView Drive.

Climate FieldView. ”Datele colectate devin și mai valoroase”

„Datele colectate devin și mai valoroase pentru fermierii noștri atunci când pot fi combinate cu tehnologia AI avansată pe care o dezvoltăm, pentru a crește productivitatea și a minimiza riscurile din fermele acestora. Parteneriatul cu CLAAS simplifică acest proces, ajutând fermierii din întreaga lume să utilizeze echipamente digitale pentru a-și crește productivitatea în mod sustenabil” declară Mike Stern, CEO al Climate Corporation, Head of Digital Farming al Bayer Crop Science.

 

Fermierii vor putea colecta, stoca și analiza cu ușurință datele generate de tehnologia agricolă CLAAS, accesând totodată modelele predictive puse la dispoziție de Climate FieldView. Conectivitatea și stocarea de date agronomice generate cu ajutorul utilajelor din teren sunt astfel sporite.

Ce spune CEO-ul CLAAS?

„CLAAS dorește nu doar să le ofere fermierilor utilaje de înaltă performanță, ci și cele mai bune soluții de conectivitate. Schimbul de date direct și sigur cu Climate FieldView, folosind CLAAS API, le permite utilizatorilor să integreze și mai bine utilajele CLAAS în infrastructura lor agricolă existentă” afirmă Thomas Böck, CEO, CLAAS.

Despre Climate FieldView

Platforma Climate FieldView a fost lansată în SUA în 2015. Aceasta le oferă fermierilor o analiză în profunzime a terenurilor agricole. Astfel, aceștia pot lua decizii operaționale mai informate pentru optimizarea recoltelor, maximizarea eficienței și reducerea riscului.

La ora actuală, peste 24 milioane de hectare sunt monitorizate cu FieldView în:

  • America de Nord
  • America de Sud
  • Europa

FieldView a devenit astfel platforma cu cea mai mare acoperire a industriei;

Mai multe informații despre platforma FieldView pot fi accesate pe www.fieldview.com, iar pentru utilajele CLAAS, pe www.claas.ro.

Citește și Cât whisky au băut românii în perioada ianuarie – august 2019?

 

 

 

Citiți și despre: