Sanatate

Clinica MEDICUM, performanţă în dermatologie

01.02.2016

„Ne caracterizează excelenţa şi dedicarea în tot ceea ce facem. Aceasta este cartea noastră de vizită”. Conceptul de frumuseţe a variat de-a lungul timpului, variind de la cultură la cultură datorită percepțiilor diferite ale lumii. Se spune că frumuseţea este în ochii privitorului, însă în cele din urmă, în societate, este larg acceptat faptul că frumusețea este construită social în conformitate cu timpul și spațiul. Se susține că anumite caracteristici sunt biologic mai estetice decât altele şi ne confruntăm constant cu ideologii de frumuseţe la care majoritatea aspirăm.

La ora actuală, standardele de frumuseţe tind către un look cât mai natural conform părerii doamnei Dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatologie și medicină estetică la Clinica MEDICUM: „Tendinţa actuală este întoarcerea către natural. După zeci de ani de exagerări în domeniul tratamentelor estetice, după buze prea groase, pomeţi prea proeminenţi, frunte imobilă, trăsături prea întinse, ceea ce se caută acum este frumuseţea naturală, construită din tuşe fine, aproape imperceptibile, care să ne facă să arătăm mai tinere şi mai frumoase fără să se poate spune exact unde a intervenit medicul”.

Dermatocosmetica

Dermatologia estetică a evoluat foarte mult în ultimii ani devenind tot mai apreciată în rândul populaţiei. Dermatocosmetica este ştiinţa creării şi utilizării produselor şi tehnicilor cosmetice. Este o ramură a dermatologiei care se ocupă de aspectul estetic al pielii. Aceasta se concentrează pe îngrijirea pielii, tratamentul tulburărilor superficiale ale pielii, cum ar fi acneea, ridurile, și roșeața, precum și de produse care pot îmbunătăţi sănătatea şi aspectul pielii.

Clinica Medicum aduce inovaţii în acest domeniu şi nu numai, reuşind să se menţină în topul clinicilor cu acelaşi profil.

Clinica Medicum se poziţionează ca un lider în piaţa serviciilor de dermatologie şi medicină estetică din Bucureşti.

„Am implementat în clinica noastră ultimele noutăţi tehnologice în domeniul medicinei estetice. Ne caracterizează menţinerea la curent cu inovaţia ştiinţifică medicală, în toate domeniile clinicii  – dermatologie clinică, estetică, ginecologie, alergologie, imagistică medicală. Suntem în acelaşi timp orientaţi spre dorinţele şi nevoile pacienţilor”, ne-a declarat dna. dr. Viviana Iordache.

Experienţa îşi spune cuvântul

Clinica Medicum se dedică sănătăţii şi frumuseţii pielii. Experienţa echipei medicale de peste 20 de ani în dermatologie şi expertiză certificată, cât şi maxima atenţie şi dedicare acordate pacientului, dar şi cele mai avansate tratamente dermatologice disponibile la nivel mondial, fac din Medicum, una din cele mai bune clinici din Capitală.

„Ne caracterizează excelenţa şi dedicarea în tot ceea ce facem. Aceasta este cartea noastră de vizită”, spune conducerea clinicii.

Medicum este recunoscută în mod special pentru tratamentele moderne, minim invazive sau non-invazive, dermatologice, laser, estetice şi de dermatocosmetică, dar include şi secţii de alergologie şi imunologie, imagistică, obstetrică ginecologie, chirurgie estetică, plastică şi microchirurgie reconstructivă.

Clinica MEDICUM este amplasată în partea de nord a capitalei, la intersecţia cartierelor Primăverii, Dorobanţi şi Beller, pe Bd. Mircea Eliade nr. 18. Aici pacienţii pot beneficia de toată gama de servicii de dermatologie, medicină estetică, investigaţii specifice bolilor de piele, diagnostic şi tratament de ultimă generaţie.

Centrul de excelentă a apărut ca o necesitate firească datorită cererii în creştere de servicii medicale dedicate sănătăţii şi frumuseţii pielii. De aceasta se ocupă o echipă de specialişti recunoscuţi, având la dispoziţie cea mai avansată tehnologie pusă în slujba perfecţiunii pielii.
„Echipa s-a format şi s-a sudat în timp, colaborăm deja de peste 3 ani. Colaborarea a început de la patologia specifică femeii, de la preocuparea pentru sănătate şi frumuseţea acesteia şi s-a diversificat în timp. Toţi medicii clinicii sunt specialişti cu experienţă şi certificări superioare în domeniile lor”, declară Dr. Viviana Iordache.

Clienţii frumuseţii

Găsim frumuseţe peste tot. Ne înconjurăm cu ea, o căutam. Este clar că frumuseţea a devenit foarte importantă în societate şi că toată lumea tinde către ea. De aceea persoanele care îşi iau sănătatea şi frumuseţea în serios şi sunt dispuşi să înţeleagă şi să respecte tratamentele care li se propun, sunt pacienţii ideali pentru clinica Medicum.

„Medicina estetică nu mai este de multă vreme un lux, ea se integrează în îngrijirea cotidiană a oricărei persoane care se respectă. Avem pacienţi din toate clasele sociale, deşi tratamentele estetice nu sunt tratamente ieftine, pentru că au o mare valoare adăugată: substanţele sunt scumpe, instruirea medicului este costisitoare, confortul locaţiei are şi el un preţ…”, declară conducerea clinicii.

La ora actuală cele mai cerute intervenţii nu sunt cele chirurgicale ci cele minim invazive sau chiar non-invazive: injectările de toxină botulinică şi substanţe de umplere, tratamentele laser. Preţurile practicate sunt la nivelul altor clinici de profil de acelaşi nivel din Capitală, fiind astfel accesibile pentru orice categorie de persoane.

Planuri de viitor

Chiar dacă în acest moment Clinica Medicum se poziţionează ca un lider în piaţa serviciilor de dermatologie şi medicină estetică din Bucureşti, pentru perioada ce urmează conducerea urmăreşte extinderea acesteia, dar şi completarea echipei cu alţi specialişti din elita medicală, pentru a răspunde nevoilor pacienţilor şi de a găsi experţi în toate domeniile, toate acestea desfăşurându-se în aceeaşi locaţie.