RITMICO Focsani clinicile RITMICO

S-a deschis clinica RITMICO Focșani. Ce servicii medicale oferă?

07.09.2018

Extinderea reţelei de clinici RITMICO continuă. Astfel, compania ajunge şi în Moldova, în urma unei investiţii de 150.000 de euro. Noua clinică RITMICO se deschide la Focşani. Planul de investiții din 2018 lansat de Spitalul Monza și Centrele de Excelență ARES continuă, aşadar, prin inaugurarea unei noi clinici la Focșani.

Planurile de viitor ale Clinicilor RITMICO

Clinica RITMICO Focșani este a patra inaugurată anul acesta. Tot în 2018 s-au mai deschis clinici în Giurgiu, București și Constanța.

Şi planurile de dezvoltare nu se opresc aici. Clinicile RITMICO vor ajunge şi în Ploiești și Buzău.

Planul companiei este ca până în 2023, reţeaua de clinici RITMICO să cuprindă peste 30 de clinici. Acestea urmează să fie situate în orașe mici și medii din ţară.

Pentru întreaga rețea de clinici, proiectul de investiție se ridică de 4,5 milioane de euro.

Serviciile oferite de clinicile RITMICO

„Clinicile RITMICO reprezintă prima rețea de clinici butic axate exclusiv pe diagnosticul și investigarea afecțiunilor cardiovasculare”, au afirmat reprezentanţii companiei.

Aşadar, este vorba de clinici de mici dimensiuni. Acestea au două sau trei cabinete și aparatură care permite investigații pentru depistarea afecțiunilor cardiace. Aici sunt incluse: ecografie cardiacă, ecografie transesofagiană, ecografie Doppler vasculară și arterială, ecografie Doppler carotidiană, electrocardiogramă, monitorizare Holter EKG, monitorizare Holter TA și test de efort.

Un avantaj important al clinicilor RITMICO este că medicii de la Spitalul Monza și Centrele de Excelență ARES vor oferi consultanţii şi la nivel local.

Clinica RITMICO Focşani – Lista de medici

Printre medicii Clinicii RITMICO Focșani se numără:

– dr. Maria Jalba

– dr. Monica Trofin

– dr. Mihaela Rugină, reputat medic cardiolog, membru al Societății Europene de Cardiologie.

Clinica RITMICO Focşani contact

Clinica RITMICO Focșani deţine o suprafață de 120 de metri pătrați. Aceasta are trei cabinete medicale.

Programul de funcţionare este următorul: de luni până vineri, între 9.00 – 18.00.

Consultațiile și investigațiile se vor putea face în baza unei programări telefonice la numărul de call-center 021 9966.

Program de screening cardiac gratuit în clinica RITMICO Focşani

Cu ocazia inaugurării clinicii din Focșani, a fost lansat și un program de screening cardiac gratuit.

Astfel, în perioada 15 septembrie – 15 octombrie, toți cetăţenii cu domiciliu în Vrancea vor beneficia de EKG gratuit, în baza actului de identitate.

”Peste 60% dintre pacienții care vin la Spitalul Monza și la Centrele de Excelență ARES sunt din provincie. Am decis că este momentul să mergem noi către ei, să le oferim servicii de încredere, în orașele lor. RITMICO înseamnă medicină integrată, o echipă multidisciplinară care evaluează pacientul și rupe barierele. Ne dorim ca în 5 ani, în fiecare județ din țară să existe o astfel de clinică unde pacienții să poată fi investigați și diagnosticați corect, monitorizați pre și post intervenție, fie că aceasta este minim invazivă, fie chirurgicală. Este viziunea noastră despre medicina din România, în care tratamentul pacientului se face integrat, la standarde cel puțin la fel de înalte ca peste hotare. Ne asumăm un rol activ în dezvoltarea medicinei românești, până în 2023 cardiologia din România va avea cu siguranță altă înfățișare” a declarat Iulian Pleșcan, Managerul Clinicilor RITMICO.

Citeşte şi Nanoroboţii și revoluționarea medicinei

 

Citiți și despre: