Clinica Swiss, investitie de 800.000 de euro

Clinica Swiss, investiţie de 800.000 de euro

23.10.2020

Clinica Swiss. În urma unei investiţii în valoare de 800 de mii de euro, clinica de înfrumusețare și tratamente corporale Swiss a inaugurat propriul bloc operator dotat cu aparatură de ultimă generație. Acesta asigură desfășurarea intervențiilor chirurgicale la cele mai înalte standarde tehnologice și de siguranță. Blocul operator este completat de saloane pentru spitalizare, cu un design modern. Primele intervenții chirurgicale au fost efectuate începând cu data de 15 octombrie 2020.

Clinica Swiss. Standarde de calitate

“Cu această investiție, putem spune că am depășit standardele de calitate și confort ale industriei locale. Blocul operator deservește chirurgia plastică, estetică și microchirurgia reconstructivă. Aparatura de ultimă generație aduce un plus atât pentru desfășurarea activității medicilor chirurgi și anesteziști, cât și pentru confortul și siguranța pacienților. Spitalizarea se va face tot în cadrul clinicii și pentru acest lucru am găsit acele soluții care să susțină recuperarea rapidă într-un cadru plăcut și relaxant, sub atenta supraveghere a personalului medical”, a declarat Valentin Burada, fondator Swiss

Clinica Swiss. O dezvoltare rapidă

Swiss este una dintre cele mai importante clinici de tratamente estetice din România, care a cunoscut în acești ani o dezvoltare rapidă la nivel național, cu o echipă multidisciplinară formată din 20 de medici, ce acoperă specializări precum chirurgie plastică, anestezie, dermatologie, chirurgie buco-maxilo-facială, stomatologie, estetică dentară.

“Mă bucur să am alături o echipă de medici de excepție, care pun în valoare infrastructura cotată la standarde europene, a cărei modernizare a fost, încă de la început, principala preocupare și în care am investit, de-a lungul celor 5 ani, peste 2 milioane de euro. Aceste fonduri au fost direcționate către tehnologia medicală de avangardă, special concepută pentru a oferi excelență în medicina estetică și către tratamente revoluționare.”, adaugă Valentin Burada.

Calitatea actului medical

Misiunea de a furniza servicii medicale estetice de înaltă calitate este asumată cu fiecare pacient care trece pragul clinicii. Calitatea actului medical se reflectă în numărul mare de pacienți (peste 30 mii de pacienți), în rezultatele intervențiilor și, în cei 5 ani de activitate. Profesionalismul echipei de medici garantează o experiență pozitivă în orice tratament sau intervenție, bazată pe consilierea pentru găsirea celei mai bune opțiuni pentru fiecare pacient.

Citeşte şi Campanie de conștientizare a importanței testelor HPV, lansată de Synevo

 

 

 

Citiți și despre: