Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Clinicile Dentare Dr. Leahu se extind la nivel internaţional

10.11.2020

Clinicile Dentare Dr. Leahu deschid prima clinică a reţelei în afara ţării, la Londra. Implant Expert Liverpool Street şi-a început activitatea, urmând standardul de servicii al rețelei care cuprinde toate specializările, precum și imagistică și chirurgie. Investiția realizată până acum pentru one-stop-shop-ul de la Londra a fost de 400.000 lire sterline și a fost susținută din suma atrasă în urma emisiunii de obligaţiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București.

Clinicile Dentare Dr. Leahu. Cabinete şi centru de radiologie

Noua clinică din Londra este situată pe Str. Widegate, nr.22-23, E1 7HP. Amenajarea ei a durat 4 luni. Clinica deţine 4 cabinete complet echipate și un centru de radiologie cu aparat 3D. Echipa locală, în formare, numără 12 persoane, dintre care 6 medici și 3 asistente, și este pregătită pentru a le oferi pacienților toate opțiunile de tratament în condiții de maximă siguranță, accentul fiind pus, ca în clinicile din țară, pe multidisciplinaritate și utilizarea tehnologiilor disponibile.

Clinicile Dentare Dr. Leahu. Serviciile oferite

Principalele linii de servicii vor fi:

  • implanturi dentare
  • estetică dentară
  • aparate dentare
  • albire dentară profesională
  • chirurgie orală
  • tratament parodontită
  • radiologie digitală

Managerul de clinică va primi, de asemenea, sprijin operațional și din România, întreaga echipă de peste 350 de specialiști fiind disponibilă pentru a simplifica procesul de dezvoltare.

Clinicile Dentare Dr. Leahu. Ce spune CEO-ul companiei

„Stomatologia românească are, în prezent, un standard de excelență în serviciile și experiența oferite pacienților. Profesionalismul, competențele, adopția ultimelor tehnologii, cazuistica și deschiderea antreprenorială ne plasează la un nivel cel puțin egal cu al oricărei țări dezvoltate. Am dorit să exportăm rețeta care a stat la baza dezvoltării noastre – servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe – către piețe cu potențial mare, iar după o prospectare atentă, clinica din Londra a devenit prima noastră investiție internațională. Avem oportunitatea de a-i aduce împreună pe specialiștii noștri alături de cei din Marea Britanie și de a construi pentru binele pacienților. În aceeași măsură, ne urmăm misiunea de a veni aproape de pacienții români de pretutindeni, iar în Londra avem o comunitate închegată care, într-o mică măsură, ne accesa deja serviciile la venirea temporară în țară.”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Citeşte şi Program mall-uri noiembrie 2020. Decizia luată de cele 20 de centre comerciale deţinute de NEPI Rockcastle

 

 

Citiți și despre: