Stiri: Sanatate

Clinicile Dentare Dr. Leahu Timisoara

Clinicile Dentare Dr. Leahu: Investiție de 1,1 milioane de euro, în Timișoara

14.11.2018

Clinicile Dentare Dr. Leahu anunță o investiție de 1,15 milioane de euro. Mai exact, rețeaua se extinde în Banat și inaugurează, astăzi, în Timișoara, cel de-al șaselea centru stomatologic al companiei. Clinica din Timișoara cuprinde nouă cabinete dotate cu aparatură de ultimă generație. Acestora li se adaugă și un cabinet de radiologie. Investiția de 1 150 000 euro s-a îndreptat către bunurile imobiliare și amenajări, cât și către echipamente.

Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Piața locală

Extinderea în vestul țării vine în contextul creșterii pieței locale cu peste 20%.

Astfel, județul Timiş se află pe locul trei la nivel național după cifra de afaceri totală a celor 200 de cabinete dentare active.

Rezultatul net al acestora, înregistrat anul trecut, este de aproximativ 15 milioane euro.

Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Ce spune fondatorul clinicilor?

”Timișoara este al doilea pas pe care îl facem în extinderea națională. În acest moment, peste 30% dintre pacienții noștri vin din toate regiunile țării în București, ceea ce ne indică o nevoie pentru standardizarea industriei, astfel încât tot mai mulți pacienți să beneficieze de o sănătate reală și o experiență excepțională”, declară dr. Ionuț Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Planuri de extindere

Medicul îşi propune ca, în următorii trei ani, reţeaua de clinici dentare să cuprindă, în total, 25 de centre în toată ţara.

Planul de investiţii cuprinde două noi unităţi medicale în București. Acestea urmează să fie deschise în prima jumătate a anului viitor.

În plus, Cluj-Napoca va beneficia de un Centru de Excelență regional cu 17 cabinete și un bloc operator. Investiția de acolo va ajunge, în total, la 1,8 milioane de euro.

Având o echipă de peste 170 de angajați, dintre care 60 medici, rețeaua de clinici deține un portofoliu complex de soluții și cazuistică.

Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Standarde de calitate

Serviciile oferite acum şi în Timişoara sunt proiectate să respecte standardele reţelei.

“Echipa noastră de specialiști va fi la dispoziția celor care doresc refacerea întregii danturi în doar 24 de ore cu ajutorul sistemului de implanturi dentare Sky Fast&Fixed de la Bredent. În plus, pacienții care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală, implanturile zigomatice, fixate în oasele pomeților. Prin cele 5.000 de implanturi realizate până acum, pacienții ne pot învesti cu toată încrederea”, a mai spus fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Citește și Black Friday 2018: Reduceri la produsele vândute de PenHouse