Stiri: Sanatate

Clinicile Dr. Leahu Iasi

Clinicile Dentare Dr. Leahu: Investiţie de 750.000 euro în Iaşi

16.09.2020

Clinicile Dr. Leahu Iaşi. Cel mai mare centru de stomatologie din zona Moldovei a fost deschis la Iaşi. Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu investește 750.000 euro la Iași în acest nou centru. Clinica şi-a pornit activitatea urmând standardul de servicii dezvoltat de rețea, bazat pe toate specializările, imagistică, chirurgie ambulatorie, fiind pregătită să răspundă oricărui nivel de complexitate.

Investiția totală pentru dezvoltarea clinicii integrate a fost de 750.000 de euro și a fost susținută prin sistemul de parteneriere utilizat de rețea, prin care au fost deschise anterior și clinicile din Pitești și Oradea.

Noua clinică din Iaşi este situată pe Str.Vasile Lupu, nr. 95F.

Clinicile Dr. Leahu Iaşi. 12 cabinete

Centrul de stomatologie din Iaşi deţine:

  • 12 cabinete
  • 2 centre de radiologie
  • bloc operator

Clinicile Dr. Leahu Iaşi. Academiei Spaţială ocupă un sfert din suprafaţă

În plus, noua clinică integrează pe un sfert din suprafață zona serviciilor pentru copii, aducând local conceptul Academia Spațială Dr. Leahu, bazat pe experiența digitală.

Echipa actuală a centrului din Iaşi cuprinde 21 de persoane, dintre care 16 sunt personal medical care va asigura tratamente și proceduri complexe, care necesită existența unor profesioniști pe diferite discipline.

Ce spune CEO-ul Clinicile Dentare Dr. Leahu?

„Am gândit întotdeauna că pacientul român trebuie să beneficieze de sănătate reală și de o experiență excepțională. Acestea se traduc prin servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe. Acesta este standardul nostru pe care dorim să îl aducem aproape de pacienții din Iași, un oraș cu un nivel ridicat de conștientizare a sănătății dentare. Deschidem astăzi un prim centru în regiune alături de un partener local care ne împărtășește viziunea de a construi o comunitate unită de profesioniști în sprijinul pacientului.”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Citeşte şi Teste coronavirus MedLife: Compania a deschis un nou laborator de testare pentru COVID-19