Stiri: Stiri

Coca-Cola HBC România și Moldova are un un manager

21.05.2014

Coca-Cola HBC România și Moldova are un nou Public Affairs & Communication Manager, Irina Ionescu preluând această funcţie începând cu data de 12 mai. Această numire reprezintă întoarcerea Irinei Ionescu în compania Coca-Cola, ea ocupând din 1996 până la începutul anului 2007, diverse poziții în management-ul regional al Coca-Cola.

În această perioadă, Irina Ionescu avut o contribuție importantă în dezvoltarea companiei pe plan local şi în alte șapte țări din regiunea Balcanică și Adriatică.

Între 2007 – 2014, Irina Ionescu a condus propria firmă de consultanță în afaceri și management, oferind şi asistență în obținerea de fonduri nerambursabile.

„Mă bucur să fiu, din nou, în familia Coca-Cola, alături de o echipă excepţională de profesionişti. Sunt mândră să lucrez pentru o companie cu viziune, care investeşte pe termen lung atât în dezvoltarea oamenilor săi, a produselor cât şia propriilor capacităţi de producţie. În plus, Coca-Cola HBC a demonstrat – an de an – o implicare constantă și semnificativăîn comunităţile în care operează prin realizarea de proiecte remarcabile şi recunoscute atât la nivel naţional cât şi internaţional”, declară Irina Ionescu.