Stiri: IT&C

Codiax 2021

Codiax 2021: Cum afectează tehnologia deep tech cercetarea extraterestră

21.04.2021

Codiax 2021. Dacă erați în așteptarea unui semn pentru a descoperi ceva care ar putea să vă schimbe viața sau cel puțin modul în care priviți anumite lucruri …sau planete, articolul următor despre vorbitorii care vor apărea pe scena virtuală Codiax 2021 este semnul căutat.

Tehnologia este peste tot. Trăim timpuri în care descoperirile științifice și inovațiile tehnologice semnificative au loc mai repede decât ne-am fi putut imagina vreodată. Companiile de deep tech din întreaga lume își aduc expertiza tehnică, cunoștințele și inteligența în afaceri și alte resurse, rezolvându-ne majoritatea problemelor. Mass-media vorbește chiar despre călătoria pe Lună, iar oamenii de știință cercetează modalități de a trăi pe Marte.

Toate acestea sunt foarte interesante și, bineînțeles, veți afla mai multe dacă achiziționați biletul la Codiax 2021.

Codiax 2021. Laura Kerber, cercetător la Laboratorul de propulsie cu jet al NASA

Unul dintre vorbitorii Codiax 2021 abordează exact acest subiect al cercetării, speakerul planificând în prezent o misiune pe Lună pentru a explora mediul peșterii extraterestre.

Laura Kerber - Codiax 2021

Laura Kerber, cercetător la Laboratorul de propulsie cu jet al NASA

Laura Kerber este cercetător la Laboratorul de propulsie cu jet al NASA, având interese în vulcanologia fizică, geomorfologia eoliană, vântul pe suprafețe complexe, vechiul climat marțian, rolul sulfului în atmosferele planetare și mediul peșterilor extraterestre. Ea deține două Masterate în geologie și inginerie (mecanica fluidelor) și un Doctorat în geologie la Universitatea Brown. Îi place să combine teledetecția, munca pe teren și modelarea și să lucreze la interfața dintre geologia suprafeței și atmosferă. Laura este cercetătorul adjunct al proiectului Mars Odyssey și investigatorul principal al unui concept al misiunii Discovery, numit Moon Diver, care își propune să trimită un rover de teren accidentat pentru a explora peșterile adânci de pe Lună și pentru a înțelege cele mai mari erupții vulcanice ale sistemului solar.

Codiax 2021. Tony Beltramelli, CEO al Uizard

Vorbind despre talent, expertiză și profesionalism, Codiax 2021 ni-l prezintă pe Tony Beltramelli – cofondator și CEO al Uizard, primul vorbitor al acestei ediții selectat în Forbes 30 under 30. El lucrează la intersecția dintre învățarea automată (machine learning), proiectare și inginerie software. Interesele sale de cercetare includ inteligența artificială (AI), învățarea automată (machine learning) și rețelele neuronale.

Codiax 2021. Tony Beltramelli, CEO al Uizard

Tony Beltramelli, CEO al Uizard

Uizard este un startup care dezvoltă instrumente bazate pe inteligență artificială pentru a transforma modul în care oamenii proiectează software-ul. Munca de cercetare a lui Tony privind aplicațiile de deep tech a fost recunoscută la nivel global și prezentată în publicații internaționale precum WIRED, Forbes, The Huffington Post, TechCrunch și The Next Web.

Biletele la Codiax 2021 pot fi cumpărate pe codiax.co/tickets.

Citeşte şi Codiax 2021 are loc în perioada 13-14 mai