Coldwell Banker România are un nou CEO

23.01.2018

Coldwell Banker România a anunţat numirea la conducerea companiei de consultanţă imobiliară pe Bogdan Voica, un consultant imobiliar cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală și în regiune. El este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, secția Finanțe – Bănci, și a Universității București (masterat Business Consulting). Înainte de începerea activității pe piața imobiliară, consultantul a activat în companii precum Bancpost sau Deloitte.

În cei peste 15 ani de experiență pe piața imobiliară, acesta a făcut parte din echipele sau a colaborat din postura de consultant independent cu lideri mondiali din domeniu, precum Jones Lang LaSalle, John Taylor, Globalworth, Skanska Commercial Development și NEPI Rockcastle, ultima companie în care a activat înainte de numirea la conducerea Coldwell Banker România.

În această perioadă, consultantul imobiliar a asistat numeroși dezvoltatori, de la investiția inițială până la închirierea sau vânzarea proiectelor dezvoltate, fiind implicat și în proiecte de revitalizare a distressed assets.

”Alăturarea mea echipei Coldwell Banker România reprezintă o onoare și o provocare. Adițional menținerii poziției de lider detașat pe segmentul rezidențial, avem ca obiectiv în 2018 consolidarea acestei poziții și dezvoltarea teritorială, dar și dezvoltarea activității pe segmente de piață mai puțin explorate în ultimul timp de către Codlwll Banker în România, cum ar fi commercial property advisory, segmente unde Coldwell Banker este perceput la nivel global ca un agent preferat de investitorii imobiliari de talie medie. Vom implementa tehnologii și tehnici noi de marketing în procesele de reprezentare în proiectele în care suntem implicați, păstrând o notă personală în relația pe care o avem cu partenerii noștri”, a declarat Bogdan Voica, CEO Coldwell Banker România.