Stiri: Retail

kaufland

Kaufland lansează colecţia Urbanland

06.10.2021

Colecţia Urbanland Kaufland. Retailerul a anunţat o nouă colecție capsulă, Urbanland by Kaufland, care include creații ale unora dintre cele mai proaspete voci ale modei autohtone. Realizată în urma unei provocări venite din partea companiei, Urbanland by Kaufland include creațiile lui:

  • Răzvan Mercan
  • Cerasela Nicoară
  • Irina Voinea
  • Ștefan Hamza

10 piese vestimentare

Colecția, care va fi disponibilă în magazinele Kaufland, va cuprinde 10 piese vestimentare unisex alese în cadrul unui eveniment de pre-lansare ce a avut loc săptămâna trecută.

Fiecare designer în parte a realizat câte 10 schițe originale, jurizate pe 30 septembrie de către un juriu format din specialiști, colaboratori ai companiei.

Din totalul de 40 de creații prezentate, 10 piese finale se vor regăsi în colecția finală Urbanland.

Colecţia Urbanland Kaufland. Anunţul făcut de conducerea retailerului

„Colaborările cu partenerii locali sunt o prioritate constantă pentru noi. Cu atât mai mult acum, când avem șansa nu doar să sprijinim tinerele talente ale fashion-ului românesc, ci și să le propunem clienților o abordare inedită, 100% urbană a modei”, spune Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România.

Kaufland nu este la primul proiect de acest gen. Compania se numără printre primii retaileri care au inițiat colaborări pe termen lung cu designeri locali. Astfel, încă din 2017, compania are un parteneriat de succes cu Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai importanți creatori de modă de pe piața locală.

Citeşte şi O nouă certificare CHEP, primită de Kaufland România