Stiri: Constructii

Collection 10 preturi case

Collection 10, un nou proiect rezidențial în București. Ce preț are o casă?

04.06.2019

Collection 10 prețuri case. JQ Development a anunțat că lansează Collection 10, un proiect de vile adresat clienților cu bugete de jumătate de milion de euro. Ansamblul este situat în Sectorul 1 al Capitalei. Proiectul este construit sub forma unui cartier-boutique cu un design unic în România, situat în nordul Bucureștiului, lângă Stejarii Country Club și Pădurea Băneasa.

Collection 10 prețuri case. Zece vile elegante

Numit Collection 10, ansamblul cuprinde o colecție de zece vile elegante cu o estetică modernă sofisticată, proiectate de arhitectul multiplu premiat Bogdan Neagu.

Locuințele au dotări exclusiviste precum saună, lift interior, uși cu toc invizibil și încăperi care ajung până la 4,2 m înălțime.

Collection 10 prețuri case. Unicitatea proiectului

Unicitatea proiectului rezidențial constă într-o abordare arhitecturală inedită, cu retrageri și volume jucate ce dau o armonie distinctă ansamblului. Casele, luminoase și cu suprafețe de 300 de metri pătrați, cuprind parter și două etaje.

Fiecare nivel este gândit ca un volum separat cu o dispunere creativă și fluidă a spațiilor interioare. Toate vilele sunt prevăzute cu grădină, trei terase ce nu sunt vizibile din locuințele vecine și locuri de parcare. Datorită calităților sale, proiectul a fost finalist încă de pe planșetă în competiția de arhitectură Romanian Building Awards 2019.

Collection 10 prețuri case. Viziunea

„Viziunea noastră a fost Casa ca obiect de artă, iar Collection 10 se remarcă printr-o ofertă premium, de la poziționarea propriu-zisă și acces, la design, finisaje, materiale și funcționalitate. Am fost preocupați în primul rând de nevoile reale ale familiei contemporane, care își dorește confort și siguranță într-o comunitate aleasă, viață activă în mijlocul naturii, dar și conexiuni rapide cu orașul. Toate acestea, desigur, pe lângă intimitate într-un spațiu privat, elegant și funcțional”, a declarat Viorel Pascale, fondatorul companiei JQ Development.

Proiectarea cartierului reprezintă prima colaborare între dezvoltatorul său și arhitectul principal al biroului NBC ARHITECT, Bogdan Neagu. Selectat în primii 50 de arhitecți din România de către Banca de Informații în Construcții, Arhitectură și Urbanism, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Business Week Magazine, B. Neagu deține un portofoliu versatil de proiecte rezidențiale și de modelare urbană.

„Fiecare nivel al caselor din Collection 10 este atent gândit și pus în valoare atât separat, cât și alături de celelalte elemente care întregesc spațiul locativ. Beneficiarii unei astfel de locuințe se vor bucura de o casă suficient de mare și luminoasă, într-o zonă discretă, cu acces ușor și un mare potențial de investiție”, completează Bogdan Neagu, reprezentantul NBC ARHITECT.

Collection 10 prețuri case. Cât costă o casă

Imobilele de lux sunt situate pe Drumul Lăpuș nr. 75 – 77 și au prețuri ce variază între 425.000 și 474.000 euro, plus TVA. Construcția ansamblului Collection 10 a început în luna martie 2019. Primele vile vor fi finalizate până la sfârșitul anului.

Citește și DENT ESTET Sibiu. Rezultate spectaculoase în primele șase luni de la deschidere