Stiri: Constructii

Colliers are un nou şef pentru coordonarea departamentului de birouri

07.09.2017

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a anunţat că își consolidează echipa de consultanță pentru spații de birouri prin recrutarea lui Sebastian Dragomir pentru poziția de Office Advisory Director. Acesta deţine o experiență de peste 12 ani în real estate, perioadă în care a activat în special pe partea de birouri, industrial, terenuri și servicii de reprezentare a proprietarului, și a ocupat anterior poziția de Senior Leasing Manager în cadrul Immofinanz România.

„Sebastian se alătură echipei Colliers Office Advisory într-un moment istoric al pieței. Suntem martorii unei atenții deosebite pe care directorii executivi și acționarii o acordă amplasării și proiectării spațiului de birouri al companiilor. Nenumărate ore și multe milioane sunt investite în mediul de lucru al zeci de mii de oameni geniali din industria IT, oameni zâmbitori ce răspund la telefon clienților și ingineri din industria de cercetare și dezvoltare. Mai mult decât oricând, biroul a devenit un instrument de recrutare și de implicare a angajaților, precum și o metodă de prezentare a clienților occidentali sofisticați; este principala legătură între fericirea angajaților și profitul acționarilor”, a declarat Ilinca Păun, Managing Director Colliers International.

În ultimii şapte ani, Sebastian Dragomir a ocupat funcția de Senior Leasing Manager în cadrul grupului Immofinanz România. În această perioadă, el a lucrat la crearea de noi strategii ale grupului și s-a ocupat de închirierea proiectelor de spații de birouri și industriale. Ca urmare a activității sale, întregul portofoliu al Immofinanz a atins o rată de ocupare remarcabilă, de 95%.

„Urmând strategia noastră de a ne poziționa ca cea mai respectată și iubită companie de consultanță imobiliară din România, investim în construirea unei echipe puternice care deține cele mai bune cunoștințe, etică și spirit de creativitate, educație și perseverență”, a adăugat Ilinca Păun.

De asemenea, Sebastian Dragomir a fost implicat și în dezvoltarea portofoliilor de spații de birouri și industriale ale grupului, cu precădere în elaborarea planului general al proiectului Iride City. Începând cu luna septembrie, el va coordona echipa de consultanță pentru spații de birouri a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea noii strategii de creștere a departamentului.

„Sunt mereu în căutarea unei noi ocazii de a valorifica cunoștințele acumulate pe piața imobiliară, iar valorile, spiritul creativ și dinamismul pe care le-am regăsit în Colliers au dovedit că acesta este mediul oportun pentru a continua performanța în acest domeniu. Piața de spații de birouri a evoluat considerabil în decursul ultimilor ani, iar echipa deține o vastă experiență pe acest segment, astfel că alegerea de a mă alătura acesteia reprezintă un pas natural”, a declarat Sebastian Dragomir, Office Advisory Director în cadrul Colliers International România.