Colliers preia administrarea birourilor Vox Technology Park din Timișoara

18.03.2018

Colliers International a anunţat că a fost desemnată de către Werk Property Group să ofere servicii de property management pentru proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara. Astfel, compania își consolidează poziția de lider pe piața de property management în sectorul de birouri, iar portofoliul de birouri administrat crește cu 10% până la 280.000 mp închiriabili, dintr-un portofoliu total de 380.000 mp închiriabili.

„Portofoliul variat, administrat de echipa Colliers International, include clădiri de birouri și proiecte industriale aflate în țară și în București. Integrarea Vox Technology Park, al 12-lea proiect de birouri pentru Colliers, reprezintă consolidarea segmentului de birouri din portofoliu nu doar prin extinderea lui către un important pol emergent regional, ci și prin valoarea adăugată a unui proiect imobiliar modern și performant. De asemenea, creșterea la nivel regional evidențiază un apetit crescut al proprietarilor din afara Capitalei pentru serviciile de property management și, implicit, maturizarea acestei piețe”, a declarat Ștefania Baldovinescu, Senior Partner și Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.

Vox Technology Park este una dintre cele mai moderne clădiri de birouri din ţara noastră, livrată recent pe piață în urma unei investiții de aproximativ 30 mil. euro.

Proiectul deţine o suprafață închiriabilă de 26.600 mp, dispuși într-o clădire cu două corpuri cu șapte și respectiv zece etaje, oferind de asemenea spații de până la 3.500 mp pe etaj, cea mai mare suprafață disponibilă în acest moment în Timișoara.

Vox Technology Park dispune de 280 de locuri de parcare, care includ și mai multe stații pentru încărcarea mașinilor electrice și spații pentru biciclete. În plus, în imediata apropiere a proiectului va fi construită în acest an și o parcare supraterană cu 400 de locuri. După finalizarea acesteia, proiectul va oferi una dintre cele mai bune proporții între suprafața închiriabilă și locurile de parcare disponibile, raportul rezultat fiind de un loc de parcare la fiecare 39 mp închiriabili.

”Ne-am îndeplinit obiectivul de a dezvolta unul dintre cele mai moderne proiecte imobiliare din România, nu doar din Timișoara, realizare certificată prin calificativul și ratingul BREEAM și prin lista de facilități oferite. Chiriașii proiectului pot fi astfel siguri că vor beneficia de cel mai bun mediu pentru creșterea echipelor și afacerilor deținute, cu costuri lunare mai reduse comparativ cu alte proiecte. Alegerea unui consultant imobiliar de renume, cu o bogată experiență în administrarea de proiecte imobiliare, se înscrie în aceeași linie”, afirmă Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului

 

 

Citiți și despre: