Stiri: Constructii

Colliers preia managementul clădirilor Phoenix Tower și Construdava

30.06.2017

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost aleasă de către grupul Adam Europe să preia managementul clădirilor de birouri Phoenix Tower și Construdava. Cu aceste două proiecte, compania își consolidează poziția pe piața de property management în sectorul de birouri. Astfel, întregul portofoliu administrat ajunge la un total de peste 300.000 mp închiriabili.

Cele două clădiri de birouri sunt amplasate în zone de business consacrate din Bucureşti și reprezintă importante huburi IT. Construdava se află în nord-estul Bucureștiului, pe șoseaua Pipera-Tunari. Clădirea are o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 9.400 mp și are ca principal chiriaș Metro Systems România, divizia de IT a Metro Group. Proiectul Phoenix Tower este amplasat în zona centrală a Capitalei, în apropiere de București Mall. Având o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 10.000 mp, clădirea are ca principali chiriași companii precum Zitec, Netop și EBS România.

„Cei șapte ani de activitate pe piața de property management au permis departamentului de Real Estate Management Services să își dezvolte și să își diversifice în mod constant portofoliul aflat în administrare, care a pornit de la clădiri de birouri și s-a extins către parcuri industriale și către zona spitalelor private. Segmentul de birouri rămâne, însă, reprezentativ și puternic consolidat în portofoliul nostru care, prin integrarea clădirilor Construdava și Phoenix Tower, ajunge la un total de peste 300.000 mp”, a declarat Ștefania Baldovinescu, Senior Partner și Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.